Închide meniul

Asul din mâneca lui Dan Petrescu! Vedeta de la CFR Cluj care revine chiar înainte de duelurile decisive din play-off. „E foarte bun, are calitate!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2022, 15:40

Asul din mâneca lui Dan Petrescu! Vedeta de la CFR Cluj care revine chiar înainte de duelurile decisive din play-off. „E foarte bun, are calitate!

Asul din mâneca lui Dan Petrescu

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

  • Asul din mâneca lui Dan Petrescu
  • Vedeta de la CFR Cluj care revine chiar înainte de duelurile decisive din play-off

Este vorba despre islandezul Runar Mar Sigurjonsson. Deși s-a spus că mijlocașul de 31 de ani nu este dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, acesta s-a confruntat de fapt cu probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Runar Mar Sigurjonsson revine la CFR Cluj

Președintele Cristi Balaj a dat asigurări că islandezul intră în planurile lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Sigurjonsson, din păcate, n-a reuşit să depăşească problemele medicale. L-am sprijinit, a fost dorinţa lui de a merge în Germania, iar veştile sunt bune. Ne-a spus că e optimist, că medicul i-a spus că a găsit cauza care i-a produs acea durere. E optimist, veştile sunt bune, iar de luni se alătură echipei.

Reclamă

E foarte bun, are calitate. El n-a jucat nu pentru că antrenorul nu l-a dorit. N-a jucat, pentru că a stat în cabinetul medical. Vedem ce se întâmplă în cazul lui, există posibilitatea ca el să joace. Dacă nu va reuşi să depăşească problemele medicale, rămâne de văzut ce se întâmplă cu el şi, dacă nu va putea, Itu rămâne printre variante”, a spus Cristi Balaj, potrivit telekomsport.ro.

Sigurjonsson joacă la CFR Cluj din februarie 2021, când a venit liber de contract de la Astana. În acest sezon a bifat doar 10 partide în Liga 1, majoritatea în mandatului lui Marius Șumudică, și a înscris trei goluri.

Reclamă

1,2 milioane de euro valorează Runar Mar Sigurjonsson, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Citește și:

Dan Petrescu, anunţ despre viitorul lui Billel Omrani

CFR Cluj şi FCSB se luptă nu numai pentru titlu, ci şi pentru semnătura lui Billel Omrani. Atacantul francez este în ultimele şase luni de contract şi a primit o ofertă oficială de la Gigi Becali

Dan Petrescu nu îşi face griji şi anunţă că se va baza în continuare pe vârful de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Omrani în România, până la vară, nu poate să joace decât la CFR Cluj, nu? Asta e clar, nu? Nu mai poate să fie declarat jucător liber şi e la CFR. Are contract până în vară, el trebuie să joace la CFR, dacă se va antrena bine, va juca, dacă nu. Nu va juca dacă nu va face faţă la antrenamente sau la jocuri„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc