Închide meniul

Asul din mâneca lui Dan Petrescu! Vedeta de la CFR Cluj care revine chiar înainte de duelurile decisive din play-off. „E foarte bun, are calitate!”

Alexandru Ivan Publicat: 20 februarie 2022, 15:40

Reclamă
Asul din mâneca lui Dan Petrescu! Vedeta de la CFR Cluj care revine chiar înainte de duelurile decisive din play-off. „E foarte bun, are calitate!

Asul din mâneca lui Dan Petrescu

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

Este vorba despre islandezul Runar Mar Sigurjonsson. Deși s-a spus că mijlocașul de 31 de ani nu este dorit de Dan Petrescu la CFR Cluj, acesta s-a confruntat de fapt cu probleme medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Runar Mar Sigurjonsson revine la CFR Cluj

Președintele Cristi Balaj a dat asigurări că islandezul intră în planurile lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Sigurjonsson, din păcate, n-a reuşit să depăşească problemele medicale. L-am sprijinit, a fost dorinţa lui de a merge în Germania, iar veştile sunt bune. Ne-a spus că e optimist, că medicul i-a spus că a găsit cauza care i-a produs acea durere. E optimist, veştile sunt bune, iar de luni se alătură echipei.

E foarte bun, are calitate. El n-a jucat nu pentru că antrenorul nu l-a dorit. N-a jucat, pentru că a stat în cabinetul medical. Vedem ce se întâmplă în cazul lui, există posibilitatea ca el să joace. Dacă nu va reuşi să depăşească problemele medicale, rămâne de văzut ce se întâmplă cu el şi, dacă nu va putea, Itu rămâne printre variante”, a spus Cristi Balaj, potrivit telekomsport.ro.

Sigurjonsson joacă la CFR Cluj din februarie 2021, când a venit liber de contract de la Astana. În acest sezon a bifat doar 10 partide în Liga 1, majoritatea în mandatului lui Marius Șumudică, și a înscris trei goluri.

Reclamă
Reclamă

1,2 milioane de euro valorează Runar Mar Sigurjonsson, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Dan Petrescu, anunţ despre viitorul lui Billel Omrani

CFR Cluj şi FCSB se luptă nu numai pentru titlu, ci şi pentru semnătura lui Billel Omrani. Atacantul francez este în ultimele şase luni de contract şi a primit o ofertă oficială de la Gigi Becali

Dan Petrescu nu îşi face griji şi anunţă că se va baza în continuare pe vârful de 28 de ani, care are o cotă de piaţă de 1.6 milioane de euro.

Reclamă

Omrani în România, până la vară, nu poate să joace decât la CFR Cluj, nu? Asta e clar, nu? Nu mai poate să fie declarat jucător liber şi e la CFR. Are contract până în vară, el trebuie să joace la CFR, dacă se va antrena bine, va juca, dacă nu. Nu va juca dacă nu va face faţă la antrenamente sau la jocuri„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:05

Gigi Becali a dezvăluit schimbarea pe care a comandat-o la pauza meciului cu RFS! Dialogul pe care l-a avut cu Mihai Stoica

12:01

„Aşa era şi când antrenam eu acolo!” Nicolae Dică, verdict după ce FCSB a debutat perfect în Europa League

11:53

Dinamo – Botoşani e SOLD OUT! „Câinii” iau cu asalt arena Arcul de Triumf! Ce bornă impresionantă pot stabili jucătorii lui Kopic

11:50

Ce şanse are FCSB să se califice în optimile Europa League, după victoria de senzaţie cu RFS! Opinia specialiştilor

11:12

„Îi măresc contractul şi îi iau un apartament!” Ce jucător va răsplăti Gigi Becali, după FCSB – RFS 4-1

11:02

Gigi Becali a remarcat în mod special un jucător de la FCSB, după victoria cu 4-1 cu RFS: „A auzit declaraţiile mele”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 5 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 6 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui”
Citește și