Închide meniul
Foto

Atmosferă de poveste la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Fanii „roş-albaștri” i-au scandat numele lui Laurențiu Reghecampf. Cum le-a răspuns antrenorul oltenilor

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 3 aprilie 2022, 19:35

Atmosferă de poveste la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Fanii „roş-albaștri” i-au scandat numele lui Laurențiu Reghecampf. Cum le-a răspuns antrenorul oltenilor

FCSB - Universitatea Craiova. Fanii "roş-albaștri" i-au scandat numele lui Laurențiu Reghecampf

Colaj Hepta, As.ro

FCSB – Universitatea Craiova. Fanii „roş-albaștri” i-au scandat numele lui Laurențiu Reghecampf înaintea derby-ului de pe Arena Națională. Antrenorul oltenilor le-a răspuns suporterilor cu aplauze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB – Universitatea Craiova este marele derby din etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1. Fanii „roş-albaștri” au luat cu asalt tribunele Arenei Naționale. Miza este mare: dacă va învinge astăzi, echipa lui Gigi Becali se va apropia la numai două puncte de liderul CFR Cluj. Campioana joacă mâine cu FC Argeş.

Atmosferă superbă la derby-ul FCSB – Universitatea Craiova! Laurențiu Reghecampf, aclamat de fanii „roş-albaştri”

Suporterii FCSB-ului au umplut primul inel de pe Arena Națională și au declanșat o atmosferă impresionantă. Fanii au ajuns devreme la stadion, generând cozi uriașe la porțile de acces. Peste 15.000 de fani sunt prezenți în tribune, dintre care câteva sute de olteni. Fanii Craiovei au făcut în număr mare deplasarea la Bucureşti.

Înaintea derby-ului, fanii FCSB-ului l-au aclamat pe Laurențiu Reghecampf, iar antrenorul oltenilor le-a răspuns cu aplauze. „Reghe” a antrenat formaţia „roş-albastră” în două rânduri, iar suporterii nu l-au uitat. Primul mandat a avut loc în perioada 2012-2014, iar al doilea între 2015 și 2017.

Reghecampf a cucerit 4 trofee pe banca formației roș-albastre: două titluri, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

Reclamă

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf cu bonusul câștigat pentru calificarea FCSB-ului în primăvara Europa League, din sezonul 2012/2013

Reghecampf a vorbit recent despre cum a gestionat sumele uriașe câştigate pe banca FCSB-ului. Antrenorul de 46 de ani a dezvăluit că a cheltuit bonusul pentru calificarea în primăvara Europa League, din sezonul 2012/2013, pe un penthouse din Pipera.

„Din prima de calificare în primăvara europeană în 2012-2013, am cumpărat un penthouse în Pipera, să stea fetele Anamariei cu tatăl și cu bunica lor, să meargă la Școala Americană, să nu mai facă naveta de la Snagov. I-am zis Anei: ‘Ăștia sunt banii pe care îi avem, cumpărăm apartamentul și facem așa’. Nu aveam mulți bani atunci.

Tibi Dumitrescu (n.r. – primul soț al Anamariei Prodan) stă și acum în acel apartament. N-am avut niciodată probleme de genul ăsta. Stau și mă uit și nu-mi vine să cred ce declară despre bani, de avere. Noi n-am avut discuții de genul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

E urât să spun, dar pentru Sarah și Rebecca sunt sute de mii de euro dați în ultimii trei ani… Nu am făcut atâtea pentru Luca, câte am făcut pentru Rebecca. Dar le-am spus că voi face pentru toți când vor avea nevoie, fără să mă gândesc cine sunt.”, a povestit Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruţă”.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și