Închide meniul

„Atunci îşi face datoria Tănase!” Gigi Becali a vorbit, din nou, despre plecarea căpitanului FCSB. Negocieri pentru un atacant: „Vedem astăzi cu el!”

Antena Sport Publicat: 17 iunie 2021, 12:34

Reclamă
„Atunci îşi face datoria Tănase! Gigi Becali a vorbit, din nou, despre plecarea căpitanului FCSB. Negocieri pentru un atacant: „Vedem astăzi cu el!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gigi Becali a bătut palma cu atacantul ceh

Gigi Becali nu scade preţul lui Tănase. Acesta a spus că e dispus să îl lase să plece doar pentru suma de 4,5 milioane de euro pentru Tănase, chiar dacă golgheterul FCSB l-a rugat să îi dea drumul. Patronul FCSB îl aşteaptă pe Tănase cu oferta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu scade preţul lui Tănase

Ce datorie şi-a făcut Tănase? A câştigat bani pentru cât a jucat, nu? Datoria şi-o face când vin banii! Sunt două posibilităti să-ţi faci datoria la FCSB: ori aduci bani, ori calificări. Astea doua sunt, atât! Tănase, să vină cu oferta de 4 milioane şi jumătate şi atunci îşi face datoria!„, a spus Gigi Becali la Pro X.

De altfel, Gigi Becali a dezvăluit într-un interviu acordat Antena Sport că i-a transmis personal lui Tănase ce trebuie să facă pentru a putea pleca de la FCSB.

Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4 milioane de euro. Mi-a zis că Al Ain dă 4 milioane. Nu te dau, mă, i-am zis. Că, hai, nea Gigi… nu te dau. Să dea 4 milioane jumate și te las. Asta a fost discuția. Nu, nu-l dau. Atât am vorbit”, a dezvăluit Gigi Becali la AS.ro.

Căpitanul de la FCSB a evoluat în 36 de meciuri, a marcat 25 de goluri și le-a oferit colegilor 6 pase de gol. ”Decarul” roș-albaștrilor a tras 51 de șuturi, a dat 1660 de pase, a avut 50 de ocazii de gol și a reușit 69 de driblinguri, conform arabilor.

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali negociază transferul unui atacant

Gigi Becali a dezvăluit că negociază în aceste zile transferul lui Zdenek Ondrasek, atacant ce a evoluat ultima dată la Viktoria Plzen. Sezonul trecut, Zdenek Ondrasek a evoluat în 36 de partide, reușind să înscrie de șase ori și să ofere o pasă decisivă.

Negocieri sunt, da. Cu Ondrasek, da. Vorbim azi cu el, să vedem„, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă
Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:20

Erik ten Hag și-a turnat cenușă în cap după ce Manchester United a debutat cu stângul în Europa League! Mesaj după 1-1 cu Twente

10:02

Antrenorul celor de la RFS se teme de doi jucători de la FCSB: „Sunt buni, dar suntem pregătiţi pentru a-i înfrunta”

9:55

Ce notă a primit Răzvan Sava, după ce a apărat un penalty la debutul pentru Udinese. Verdicul specialiștilor

9:28

FCSB – RFS LIVE TEXT (22:00). Campioana României își începe aventura în Europa League! Echipele probabile

9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii 3 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 4 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 5 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 6 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou
Citește și