Închide meniul
EXCLUSIV

Ultimul preț pentru Florin Tănase: ”Nu te dau, mă!” Cât cere finanțatorul de la FCSB pentru căpitanul său și cât oferă Al Ain

Antena Sport Publicat: 15 iunie 2021, 15:41

Reclamă
Ultimul preț pentru Florin Tănase: ”Nu te dau, mă!” Cât cere finanțatorul de la FCSB pentru căpitanul său și cât oferă Al Ain

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali, ultimul preț pentru Florin Tănase

Ultimul preț pentru Florin Tănase. Gigi Becali pare de neînduplecat privind transferul căpitanului său în zona Golfului. Finanțatorul FCSB nu vrea să lase niciun cent sub 4,5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimul preț pentru Florin Tănase

Nu doar arabii îl vor pe Florin Tănase. Căpitanul FCSB mai este dorit și în Europa, dar și în SUA. Tănase a fost golgheterul Ligii 1 în sezonul recent încheiat.

Nu știu ce scriu portughezii, nu am zis că-l dau pe 4 milioane. Tănase m-a sunat, mi-a zis că ei dau 4 milioane de euro. Mi-a zis că Al Ain dă 4 milioane.

Nu te dau, mă, i-am zis. Că, hai, nea Gigi… nu te dau. Să dea 4 milioane jumate și te las. Asta a fost discuția. Nu, nu-l dau. Atât am vorbit”, a dezvăluit Gigi Becali la AS.ro.

26 de ani are Florin Tănase. Golgheterul Ligii 1 este cotat la 5 milioane de euro de transfermarkt.com. Tănase mai are contract cu FCSB până la finalul lui 2022.

Reclamă
Reclamă 4

Florin Tănase, aproape de Al Ain

Presa din Portugalia și din zona Golfului susține că românul este ca și plecat de la FCSB. Portughezii de la ”Record” anunță și ei transferul lui Tănase de la FCSB la Al Ain. Aceștia notează că golgheterul Ligii 1 este foarte aproape de a ajunge la echipa pregătită de Pedro Emanuel.

Echipa emblemă a Golfului le-a făcut o propunere de aproximativ patru milioane de euro românilor, sumă care pare a fi suficientă pentru ca cele două părți să ajungă la o înțelegere”, susțin cei de la ”Record”.

Căpitanul de la FCSB a evoluat în 36 de meciuri, a marcat 25 de goluri și le-a oferit colegilor 6 pase de gol. ”Decarul” roș-albaștrilor a tras 51 de șuturi, a dat 1660 de pase, a avut 50 de ocazii de gol și a reușit 69 de driblinguri, conform arabilor.

Reclamă
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:46

Programul complet al Marelui Premiu al Marii Britanii! Cursa e duminică, de la ora 16:45, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

14:36

Irina Begu, out de la Wimbledon. Eşec sever în primul tur la All England Club

14:25

România a ajuns la Munchen. Primele imagini cu tricolorii, cu o zi înainte de marele meci cu Olanda, de la EURO 2024

13:40

Programul Ligii 1 din sezonul 2024/25. FCSB o întâlneşte pe U Cluj în prima etapă. Când au loc primele derby-uri

12:31

Aurelian Chiţu a semnat cu Hermannstadt

12:15

Franţa – Belgia LIVE TEXT (19:00). Duel de foc pentru sferturile EURO 2024. Echipele probabile

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și