Închide meniul

Au început cercetările după ce gardul locuinţei lui Sorin Cârţu a fost vandalizat! Comunicatul emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 29 septembrie 2021, 14:12

Au început cercetările după ce gardul locuinţei lui Sorin Cârţu a fost vandalizat! Comunicatul emis de Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj

Ultraşii i-au vandalizat gardul casei lui Sorin Cârţu

ProSport

Au început cercetările după ce gardul locuinţei lui Sorin Cârţu a fost vandalizat

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Craiova s-au sesizat, din oficiu, miercuri, cu privire la faptul că pe gardul unui imobil, situat pe strada Blanduziei din Craiova, au fost scrise mesaje la adresa proprietarului şi a unui club de fotbal din localitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre preşedintele Universităţii Craiova, Sorin Cârţu. „În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere, cercetările fiind continuate, pentru identificarea persoanelor şi tragerii acestora la răspundere, urmând ca la finalizare să fie propusă soluţie prin unitatea de parchet competentă”, a transmis IPJ Dolj.

Gardul locuinţei lui Sorin Cârţu a fost vandalizat înaintea derby-ului cu FC U Craiova 1948. Persoane necunoscute au scris pe gardul proprietăţii din Craiova a fostului internaţional mesaje precum „Cârţu=Sifon”, CSU=Clonă”, „Nu uităm, nu iertăm” şi „Mori”.

Sorin Cârţu şi-a ieşit din minţi după ce ultraşii i-au vandalizat gardul casei

Sorin Cârţu şi-a ieşit din minţi după ce ultraşii i-au vandalizat gardul casei! Preşedintele Universităţii Craiova a avut un mesaj atât pentru cei responsabili, cât şi pentru autorităţi.

„O să mai fie și mai multe, dacă tot sunt tratate cu superficialitate. Am două plângeri la poliție la care nu am primit niciun răspuns. Nici că se face ceva, nici că nu se face. Sunt ignorat. Cu cameră de luat vederi, cu oameni care au văzut… aseară au fost patru inși. Trei scriau pe garduri și unul filma. O să facă astea și live, ca să își dea importanță. Ce să nu mă ierți pe mine, mă? Cu ce am greșit eu în Craiova?

Reclamă

Ei să nu mai vină noaptea, să vină ziua… că tot nu le face nimeni nimic. Nu mai veniți noaptea, atacați ziua. Așa să atace, ziua, și fără mască… nu le face nimeni nimic. Eu normal că mă duc la poliție, că vin cu mască. Să vină fără mască dacă au curaj. Nu noaptea ca hoții, ca haiducii, ca vagabonzii. Când sunt autorități inofensive, normal că lumea face așa. E posibil să vezi la precedentul incident… să vezi mașina cu care au venit și să nu faci nimic?”, a spus Sorin Cârţu, potrivit sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și