Închide meniul

Au înlocuit termometrele de la intrare cu un scanner de ultimă generaţie! Cât costă acesta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 13:03

Au înlocuit termometrele de la intrare cu un scanner de ultimă generaţie! Cât costă acesta

DPA Images / Muqtadir Halim via Hepta

Scannerul detectează temperatura şi de la distanţe mari

Potrivit Gazetei Sporturilor, conducerea clubului va implementa un sistem de ultimă generaţie atât la baza de antrenament, cât şi la stadion. Aparatele detecteză automat persoanele cu o temperatură de peste 37,3 grade, cu o precizie mult mai mare decât cea a termometrelor folosite spre exemplu la intrarea din supermarket-urile din ţară.  Persoanelor cu febră le va fi interzis accesul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Viitorul va investi şi într-un aparat de scanare a grupurilor, care va fi folosit în momentul în care suporterilor le va fi permis să meargă la meciuri.  Marja de eroare a acestuia este de plus/minus 0,3 grade Celsius, iar scannerul detectează temperatura chiar şi de la o distanţă de 9-10 metri. Sistemul este folosit deja şi la uzina Dacia din Mioveni. 

Cât va costa scannerul

Potrivit sursei citate, costul unui aparat de scanare individuală este 1.750 de euro, în schimb cel folosit pentru grupurile mari ajunge la 13.000 de euro. 
Conducerea Viitorului a hotărât pentru moment doar să închirieze noua tehnologie şi s-o folosească până când măsurile de prevenire a COVID-19 se vor relaxa. Clubul lui Hagi va cheltui aproximativ 10.000 de euro pentru închirierea dispozitivelor. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și