Închide meniul

"Au minţit pe toată lumea!" Dezvăluiri uluitoare din haosul de la Dinamo: "Ni s-a zis că secretara a greșit numărul contului. Minciuni toate"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2020, 21:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

"Au minţit pe toată lumea!" Dezvăluiri uluitoare din haosul de la Dinamo: "Ni s-a zis că secretara a greșit numărul contului. Minciuni toate"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Pablo Cortacero, alături de Rufo Colllado

Fundaşul spaniol a spus că a avut parte la Dinamo doar de promisiuni. Printre acestea a fost şi aceea că echipa va juca pe un stadion nou. Isma Lopez, alături de Borja Valle, a plecat joi de la Dinamo

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Ne-au promis că vom juca pe noul stadion Dinamo, care se va construi curând, și până atunci vom evolua pe Arena Națională, cel mai bun din România. N-a fost așa, am jucat pe vechiul Dinamo. Da, am fost mândri de asta, că acolo au jucat toate stelele care au cucerit trofee pentru club. Dar e o altă promisiune neîndeplinită. Din păcate, n-am avut fanii pe stadion, care ar fi schimbat situația. Au vrut să facă rost de banii pe care conducerea n-a putut să-i asigure sau nu a vrut să-i dea”,  a spus Isma Lopez într-un filmuleţ postat pe reţelele de socializare.

Scuză halucinantă găsită de investitori

Isma Lopez a dezvăluit şi care erau scuzele investitorilor în momentul în care nu intrau banii.

Ne-au înșelat în toate modurile posibile. Au zis că ne plătesc marți, dar marți ni s-a zis că la finalul săptămânii, după meci. N-a fost așa, am jucat fără niciun cent. Am fost păcăliți, mințiți, ni s-a zis chiar că secretara a greșit numărul contului. Minciuni toate. Au trecut zilele, banii n-au venit. Deja sunt trei luni, e suficient. Ne-au zis că vor aduce personal calificat, cel mai bun staff lângă noi. Fizioterapeuți, personal de recuperare fizică. E adevărat, unii au venit, dar au plecat așa cum au sosit, că n-au luat bani.

Condițiile au fost precare, fără materiale necesare, fără aparatură. Nu mai puteau lucra la Dinamo și au plecat. Oamenii de aici suferă din cauza acestor promisiuni și a crizei economice. E un moment rău pentru club. Au mințit pe toată lumea. Când am venit, am primit cu toții câte o mașină, conform contractului. Ne-au promis că ni le vor schimba săptămâna următoare. Că vom primi unele mai bune, pentru că vine iarna și șoselele sunt mai proaste aici. Acum trei zile, a nins și încă avem aceleași mașini. A trebuit să facem grupuri și să mergem mai mulți în mașini. Sunt lucruri insignifiante, dar nu mai pot avea încredere în acești oameni.

Reclamă

Am încredere doar în oamenii cu care am împărțit vestiarul, în angajații de aici care au încercat să ne ajute. Sper ca lucrurile să se îmbunătățească aici. Cred că un club ca acesta, cu fani ca aceștia, nu merită asta. Sper ca, prin acest mesaj, oamenii să știe prin ce-am trecut, atât noi cât și familiile noastre. Plec din București cu tristețe, sper că decizia pe care am luat-o azi va ajuta la îmbunătățirea situației. Vă salut pe toți”, a mai spus Izma Lopez. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ismael López Blanco (@ilopezb90)

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jucătorii, atac la investitorii spanioli
  • Dezvăluiri din interiorul haosului de la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și