Închide meniul

Au venit primii bani din 2021 la Dinamo! Anunţul momentului făcut de fani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 ianuarie 2021, 14:49

Au venit primii bani din 2021 la Dinamo! Anunţul momentului făcut de fani

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Fani Dinamo

"DDB a achitat astăzi un salariu jucătorilor de la prima echipă, a căror situație contractuală cu Dinamo este un pic mai limpede, cum sunt Andrei Bani, Valentin Borcea, Robert Moldoveanu, Ricardo Grigore și alți câini de-ai noștri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totodată, DDB a achitat astăzi un salariu și la echipa a II-a. DDB continuă discuțiile cu toți jucătorii și membrii staff-ului. Sperăm ca împreună să găsim cele mai bune soluțiil în vederea depășirii situației atât de delicate în acest moment la Dinamo.  Pe măsură ce aceste discuții se vor concretiza, vom reveni cu detalii", a anunţat Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook. 

Jucătorul care poate aduce falimentul lui Dinamo

Unul dintre jucătorii aduşi de Cosmin Contra la Dinamo nu are de gând să renunţe la suma pe care o are de primit pentru întreg contractul. Rene Hinojo ar trebui să încaseze aproape o jumătate de milion de euro.

Portarul spaniol, Rene Hinojo, în vârstă de 37 de ani, a jucat doar două meciuri la Dinamo, dar poate aduce falimentul clubului.

Rene Hinojo a semnat un contract în valoare de 450.000 de euro cu Dinamo

Acesta a devenit deja jucător liber de contract, dar vrea să primească şi compensaţii. Salariul cu care a fost angajat Hinojo în toamna anului trecut este unul uriaş: 25.000 de euro pe lună. Iar durata contractului a fost de doi ani.

Reclamă

Nici măcar vedetele lui FCSB nu sunt plătite atât de bine. Tănase stă cel mai bine la acest capitol la echipa patronată de Gigi Becali, cu 19.000 de euro pe lună.

DDB nu a reuşit să îl convingă pe Hinojo să plece fără niciun litigiu contra lui Dinamo, scrie gsp. Dacă va avea câştig de cauză la FIFA, ibericul ar putea încasa 450.000 de euro! Mai bine de jumătate din suma pe care fanii au promis că o vor aduce din două contracte de sponsorizare.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și