Închide meniul

„Avea nasul înfundat, el a spus că nu are nimic!” Cum a fost depistat Valentin Gheorghe că are Covid-19. MM Stoica a făcut dezvăluiri și a confirmat că Octavian Popescu este și el infectat

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 octombrie 2021, 20:25

„Avea nasul înfundat, el a spus că nu are nimic! Cum a fost depistat Valentin Gheorghe că are Covid-19. MM Stoica a făcut dezvăluiri și a confirmat că Octavian Popescu este și el infectat

Captură Digi Sport

Mihai Stoica, reacție incredibilă după ce Gaz Metan a egalat la ultima fază

Meciul Farul – FCSB este în pericol de a nu se juca, din cauza focarului de coronavirus de la echipa lui Edi Iordănescu. MIhai Stoica a anunțat că o decizie finală se va lua spre finalul săptămânii, după ce se vor mai efectua teste.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a dezvăluit cum a fost depistat Valentin Gheorghe că are Covid-19

Da, a fost depistat pozitiv. Mai avem teste de făcut săptămâna asta. Nu suntem obligați prin regulament, dar noi am testat. Duminică l-am testat pe Keșeru, care este vaccinat. L-am testat și pe Neubert care este vaccinat. Deocamdată să vedem, dacă sunt simptome.

Crețu și Vali Gheorghe au avut simptome înaintea meciului de la Buzău. Unul avea nasul înfundat. Vali Gheorghe nu a zis că avea simptome. Ianuli l-a simțit, el a spus că nu are nimic. Noi vrem să fim corecți. Noi puteam să jucăm cu Crețu și Vali Gheorghe, dar puteam să infectăm și celalți jucători și adversarii„, a spus Mihai Stoica la digisport.ro.

Octavian Popescu, ultimul jucător al vicecampioanei care are Covid-19

FCSB are probleme din ce în ce mai mari din cauza pandemiei. Octavian Popescu este ultimul jucător care a fost testat pozitiv cu Covid-19. Mijlocașul de 18 ani era accidentat, dar Edi Iordănescu spera să îl poată folosi în următoarele partide. Îi va fi imposibil!

Tavi Popescu a aflat că s-a infectat cu coronavirus în urma testării de duminică dimineață. În condițiile date, sunt șanse din ce în ce mai mari ca meciul Farul – FCSB, din etapa a 13-a a Ligii 1, să fie amânat.

Reclamă

„Perla” lui Becali a prezentat simptome în ultimele zile și a fost băgat în izolare. Tânărul jucător era accidentat și erau șanse minime să fie forțat în disputa de la Constanța cu trupa lui Gică Hagi.

Vicecampionii României au probleme uriașe de lot. La meciul cu Mioveni, de la FCSB au lipsit Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. Aceștia au fost infectați cu Covid-19, iar alții au fost izolați, fiind suspecți că ar avea virusul. De asemenea, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu au lipsit, aceștia fiind accidentați.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și