Închide meniul

Avertisment pentru Edi Iordănescu, după ce jucătorii de la FCSB au scăpat de Covid-19 și au revenit la antrenamente: „Le va fi greu după această perioadă!” Când vor fi în formă maximă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 octombrie 2021, 0:07

Avertisment pentru Edi Iordănescu, după ce jucătorii de la FCSB au scăpat de Covid-19 și au revenit la antrenamente: „Le va fi greu după această perioadă! Când vor fi în formă maximă

Edi Iordănescu, convins că nu mai avea viaţă lângă Gigi Becali

Hepta

  • Avertisment pentru Edi Iordănescu
  • Ce i-a transmis Nicolae Dică

FCSB se regrupează pentru partida cu FC Argeș. Așa cum AS.ro a anunțat în exclusivitate, inclusiv căpitanul Florin Tănase va fi apt de joc, deși s-a speculat că nu s-ar fi refăcut după accidentare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB va juca duminică cu FC Argeș, la Buzău, iar Edi Iordănescu va putea avea la dispoziție și jucătorii care au fost pozitivi la COVID-19. Singurul care va rămâne indisponibil, din cauza virusului, va fi Octavian Popescu.

De asemenea, Valentin Crețu și Valentin Gheorghe vor ieși sâmbătă din izolare, astfel că sunt șanse mici ca cei doi să joace.

Mesajul lui Nicolae Dică pentru Edi Iordănescu

Le va fi greu celor care vin după această perioadă. Au nevoie de cel puţin o săptămână pentru a se pune la punct. Nu ştiu dacă ei au făcut ceva în această perioadă, dacă au avut simptome. Dacă n-au avut simptome, poate au făcut ceva”, a spus Nicolae Dică, pentru telekomsport.ro.

Edi Iordănescu nu se va putea baza la meciul de duminică nici pe accidentații mai vechi. Florinel Coman, Ovidiu Popescu, Andrei Miron, Ionuț Panțîru, Andrei Burlacu, Ivan Mamut și Sorin Șerban, sunt jucătorii care nu vor putea evolua cu FC Argeș.

Reclamă

FCSB a fost eliminată la masa verde din Cupa României

FCSB a fost eliminată la masa verde din Cupa României! Echipa lui Edi Iordănescu ar fi trebuit să joace cu Voluntari, dar a cerut amânarea meciului cu o zi, din cauza indisponibilităților din lot. Cererea a fost refuzat, în mutare fiind implicată și CFR Cluj.

Din informațiile AS.ro, cei de la Voluntari ar fi acceptat mutarea meciului cu o zi, de pe 27 pe 28 octombrie, dar cu o condiție – meciul lor cu CFR Cluj, din campionat, să fie și el decalat cu o zi. Partida de sâmbăta ar fi trebuit mutată duminică. Acest lucru a fost refuzat categoric de echipa lui Dan Petrescu.

Astfel, CFR a eliminat-o, indirect, pe FCSB din Cupa României.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:25 AS.ro LIVE | Dan Chilom e ACUM invitatul lui Dan Pavel! A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” 9:50 Manuel Neuer a intrat în istoria Ligii Campionilor! Recordul uriaş stabilit de portarul lui Bayern Munchen la meciul cu Arsenal! 9:29 „Acum putem câștiga Liga Campionilor” Reacţia lui Carlo Ancelotti după ce Real Madrid a eliminat-o pe Manchester City! 9:00 Carlo Ancelotti şi Pep Guardiola, moment superb la finalul meciului Manchester City – Real Madrid: „E un gentleman” 8:33 Mikel Arteta, verdict dur după eliminarea lui Arsenal din UEFA Champions League: „Vestiarul e devastat” 8:18 Pep Guardiola, reacţie surprinzătoare după ce Manchester City a fost eliminată din Ligă! Ce a spus despre meciul cu Real Madrid 0:54 Tabloul semifinalelor din UEFA Champions League! Dueluri stelare pentru finala de pe Wembley Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali poate rămâne fără un titular la FCSB
Liga 1 • 17 apr., 21:30
Gigi Becali poate rămâne fără un titular! Jucătorul de la FCSB care este dorit de „un club mare”
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB - Rapid!
Liga 1 • 17 apr., 19:41
Câte bilete s-au vândut la derby-ul FCSB – Rapid! „Erupe” Arena Națională la meciul care poate decide campioana din Liga 1
Vali Crețu "a distrus-o" pe Rapid chiar înainte de derby!
Liga 1 • 17 apr., 18:31
„Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu
Liga 1 • 17 apr., 18:14
Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică”
Adrian Ilie, în timpul unui meci de fotbal.
Liga 1 • 17 apr., 16:35
„Echipă de Europa!” Adrian Ilie, sfat imens pentru Gigi Becali! Cum poate deveni FCSB o forță, după plecarea lui Florinel Coman