Închide meniul
NEWS ALERT

Avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de FCSB – Dinamo: „Au adus jucători foarte buni”. De ce Budescu nu poate să fie un jucător important în Derby

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 8 septembrie 2021, 12:36

Avertisment pentru Edi Iordănescu înainte de FCSB – Dinamo: „Au adus jucători foarte buni. De ce Budescu nu poate să fie un jucător important în Derby

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

FCSB şi-a adus oameni importanţi în atac chiar înainte de Derby de România. Constantin Budescu şi Claudiu Keşeru vor să-l ajute pe Edi Iordănescu să ia cele trei puncte în meciul cu Dinamo. Vicecampioana este însă avertizată de fostul jucător al Generaţiei de Aur, Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment pentru Edi Iordănescu

Actualul antrenor al Oţelului, Dorinel Munteanu laudă campania de achiziţii a lui Dinamo şi spune că trupa lui Dario Bonetti şi-a adus jucători importanţi la echipă. Mai mult, cel poreclit Neamţul nu crede în Constantin Budescu, cel care abia a venit la echipa vicecampioană.

Munti îl avertizează pe Edi Iordănescu înainte de FCSB – Dinamo. „Va fi un meci cu orgolii multe, rivalitate. În acest meci, jucătorii se motivează şi se supramotivează. Dinamo a adus jucători de calităţi care pot ajuta echipa. E bine ca rivalitatea să rămână doar pe teren. Nu cred că Budescu poate să fie un jucător important în acest meci pentru că FCSB este o echipă care se bazează pe jucători tineri”, a spus Dorinel Munteanu, conform sport.ro.

Edi Iordănescu a pierdut trei jucători

Edi Iordănescu a reacţionat după ce Gigi Becali şi FCSB s-au despărţit de trei jucători. Cel mai important dintre ei e Olimpiu Moruţan, care a ajuns la Galatasaray, pentru 5.7 milioane de euro.

„Am venit şi în decurs de o săptămână am pierdut trei jucători. A plecat Moruţan! A venit o ofertă greu de refuzat pentru jucător, din punct de vedere mental era greu să-l deblocăm. Am zis că e o ofertă foarte bună, o oportunitate.

Reclamă

A jucat și aflase, pentru că era normal. Era foarte greu să-l blocăm, în ciuda faptului că nu era OK. Când ai un debut de campionat aşa cum are echipa şi tu să pierzi jucători, nu e uşor. A fost o mişcare logică şi eu n-am condamnat lucrul ăsta”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit telekomsport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și