Închide meniul

Edi Iordănescu nu ştia de plecarea ultimului jucător de la FCSB! „În decurs de o săptămână am pierdut trei jucători”

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2021, 10:44

Edi Iordănescu nu ştia de plecarea ultimului jucător de la FCSB! „În decurs de o săptămână am pierdut trei jucători

Edi Iordănescu a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care o are cu Gigi Becali

Hepta

  • Olimpiu Moruţan a plecat la Galatasaray
  • După transferul lui Moruţan, la FCSB au ajuns Vali Gheorghe, Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu

„Am venit şi în decurs de o săptămână am pierdut trei jucători. A plecat Moruţan! A venit o ofertă greu de refuzat pentru jucător, din punct de vedere mental era greu să-l deblocăm. Am zis că e o ofertă foarte bună, o oportunitate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A jucat și aflase, pentru că era normal. Era foarte greu să-l blocăm, în ciuda faptului că nu era OK. Când ai un debut de campionat aşa cum are echipa şi tu să pierzi jucători, nu e uşor. A fost o mişcare logică şi eu n-am condamnat lucrul ăsta”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit Telekom Sport.

Edi Iordănescu a primit întăriri spectaculoase

Totuşi, Iordănescu nu e poate plânge, ţinând cont de ce nume grele a primit în ultima săptămână. Vali Gheorghe, Claudiu Keşeru şi Constantin Budescu vor fi piese de bază în noua echipă a roş-albaştrilor.

Reclamă

„Într-un oraș fără culoare, fără suflet și fără fantezie, nimic nu va mai fi la fel. S-a întors artistul! Bine ai revenit, Constantin Budescu!”, se arată în videoclipul de prezentare al mijlocaşului.

Budescu a acceptat condiţiile lui Gigi Becali şi va încasa 200.000 de euro la semnătură. De asemenea, el va avea un salariu lunar de 25.000 de euro. Asta pentru că vine la echipa din Berceni din postura de jucător liber de contract, după despărţirea de Damac.

Reclamă

Constantin Budescu la FSCB | Dragomir: Va fi un lider

„E un transfer bun. Îi linişteşte pe nărăvaşii de acolo din faţă care joacă haotic. O să se pregătească. Categoric va fi un lider. Cred că a semnat pe doi ani de zile.

Văd că am avut dreptate când am spus că Steaua are nevoie de jucători. Nu antrenorii erau de vină, ci faptul că nu are lot. Cred că pot recupera şi diferenţ
a faţă de CFR”, a spus Dragomir, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Budescu revine astfel la echipa finanțată de Gigi Becali și e gata să pună umărul la câștigarea primului titlu din 2015 încoace. Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezonul 2017 – 2018, reușind să marcheze 13 goluri și să le ofere colegilor 12 pase decisive în 37 de partide. 1,5 milioane de euro este cota de piață a lui Budescu, care a ajuns la 32 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. Acesta a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu