Închide meniul

„Avocata mea se ocupă acum de tot!” Mircea Rednic continuă în instanţă războiul cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan: „Vorbesc multe, dar nu e cum spun ei!” Câţi bani mai are de primit „Puriul” de la Dinamo

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2022, 15:48

„Avocata mea se ocupă acum de tot! Mircea Rednic continuă în instanţă războiul cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan: „Vorbesc multe, dar nu e cum spun ei! Câţi bani mai are de primit „Puriul de la Dinamo

Mircea Rednic mai are de încasat bani după ce a fost demis de la Dinamo

Profimedia

  • Mircea Rednic continuă în instanţă războiul cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan
  • Câţi bani mai are de primit „Puriul” de la Dinamo

Mircea Rednic continuă în instanţă războiul cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan

„Ați văzut și voi că am ales să vorbesc foarte puțin în ultimele luni și nu am mai vrut să dau prea multe interviuri. Nu am discutat și nu voi mai discuta cu Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan. Oricum ei vorbesc multe, iar lucrurile nu stau tocmai cum le tot spun ei prin presă. Am decis să le trimit prin intermediul avocatei o notificare prin care cer încă patru salarii, după ce am fost concediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei știu foarte bine ce contract am avut eu și cum stăteau lucrurile. Erau foarte clare: dacă au ales să mă concedieze trebuie să îmi dea și patru salarii. Nu e vorba de nicio clauză. Șe știa foarte clar care era obiectivul meu. Avocata mea se ocupă acum de toate aspectele din cazul respectiv. Să lăsăm judecătorii să decidă. Nu vă mai luați după unul și altul. Ei au ales să vorbească cu mine prin notificări, la fel am procedat și eu. Nu mai am ce să discut cu ei”, a declarat Mircea Rednic, potrivit prosport.ro.

Iuliu Mureşan l-a ironizat din nou pe Mircea Rednic: „Transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât ale lui!”

Iuliu Mureşan continuă războiul de la distanţă cu Mircea Rednic. Cei doi nu s-au înţeles în perioada în care „Puriul” o antrena pe Dinamo şi s-au atacat în mai mult rânduri după plecarea antrenorului.

Reclamă

”Nu vreau să intru în polemică cu Mircea Rednic. După părerea mea, transferurile făcute de Filip au fost mai bune decât cele făcute de Mircea Rednic. Eu l-am adus pe Torje, pe Cosmin Matei și așa mai departe. Dacă Mircea Rednic spune că i-a adus Filip, e părerea lui. Am adus jucători cu salarii mici. Nu a sărit nimeni calul. Dacă Filip a luat comision, asta nu știu.

Toți antrenorii au fost schimbați din cauza rezultatelor. Rednic poate să cumpere clubul și acum. Trebuie platită toată suma de la masa credală. Trebuie să aibă buget de asigurare pentru următorii ani pentru că asta cere insolvența. Sunt milioane bune, dar poate cumpăra clubul și acum”, a declarat Iuliu Mureşan pentru digisport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo