Închide meniul

„B-ul scrie pe ei!” Gigi Becali nu crede că Dinamo se mai poate salva de la retrogradare: „Şi dacă îl aduc pe Mourinho, tot nu scapă! Îi batem şi cu FCSB 2”

Antena Sport Publicat: 26 decembrie 2021, 12:18

„B-ul scrie pe ei! Gigi Becali nu crede că Dinamo se mai poate salva de la retrogradare: „Şi dacă îl aduc pe Mourinho, tot nu scapă! Îi batem şi cu FCSB 2

Gigi Becali a explicat de ce nu sărbătoreşte Valentine's Day

Hepta

  • Gigi Becali nu crede că Dinamo poate evita retrogradarea
  • Scenariu horror pentru dinamovişti

Dinamo a terminat anul pe penultimul loc în clasament, iar Gigi Becali crede că echipa nu va scăpa de retrogradare, deşi Flavius Stoican a venit cu gânduri războinice. Mai mult, patronul FCSB crede că şi echipa a doua a clubului său poate învinge, în acest moment, Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali nu crede că Dinamo mai scapă de retrogradare

Voi nu vedeți câte le dăm când jucăm cu ei? Acum sunt sigur că îi batem și cu FCSB 2. Nu mai simt nimic când jucăm cu Dinamo din ziua de azi. Zici că întâlnim o echipă de Liga 3, nici măcar de Liga 2. Nu vedeți în ce hal a ajuns?

Echipa asta nu mai contează în Liga 1 pentru echipele noastre tari din campionat. Mureșan l-a adus pe Stoican, dar ce o să facă? Aduce ăla bani de acasă? Lor le trebuie mulți bani, dar mulți de tot. La cum joacă acum, B-ul scrie pe ei. Credeați că dacă a venit Mureșan de la Cluj, gata rezolvă el treaba? Păi, cu cei bani? Aduce el de acasă? Oricum a făcut ce a vrut cu ei pe la Dinamo, iar eu cred că nici nu avea ce să caute la Dinamo. Și dacă îl aduc pe Mourinho, tot nu îi mai scapă nimeni”, a spus Gigi Becali pentru prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

Mirel Rădoi lansează un scenariu uluitor în fotbalul românesc

Mirel Rădoi a lansat un scenariu aiuritor. Fostul selecţioner al României crede că Dinamo nu va retrograda, indiferent pe ce loc se va clasa la finalul campionatului. Rădoi susţine că dacă echipa din Ştefan cel Mare se va clasa pe loc retrogradabil, atunci vor fi 18 echipe în Liga 1.

Mirel Rădoi susţine că Dinamo nu va retrograda, indiferent de locul pe care îl ocupă. Fostul selecţioner plusează şi spune că are informaţii în acest sens. Rădoi a plecat de la echipa naţională după ce a ratat barajul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar.

Reclamă

Indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, nu va retrograda. Adică şi dacă va retrograda sportiv, sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că LPF, FRF, cât şi televiziunile… Ca un brand atât de puternic să retrogradeze„, a declarat Mirel Rădoi la telekomsport.ro.

Mirel Rădoi avut cuvinte de laudă şi la adresa lui Flavius Stoican. Fostul selecţioner crede că Stoican poate scoate Dinamo din criză şi să o salveze de la retrogradare pe teren.

Da! Eu îl ştiu pe Stoican şi nu doar că suntem din acelaşi oraş şi suntem prieteni. Îl ştiu ca antrenor. Am participat la antrenamente conduse de el şi este tipul care poate scoate Dinamo, chiar dacă o să zică multă lume că nu are experienţă. Este tipul care se poate face plăcut în orice vestiar, în faţa oricărui grup şi se poate impune prin mai multe metode. Şi să fie diplomat, poate să îşi arate cealaltă faţă şi să fie un tip al dracului, aşa cum zicem noi oltenii”, a mai spus Mirel Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”