Închide meniul

Sepsi – Viitorul 1-0 | Ce GROZĂVIE! Covăsnenii, calificare istorică în cupele europene. Se vor lupta pentru milioanele de euro din UEFA Conference League

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 22:22

Sepsi – Viitorul 1-0 | Ce GROZĂVIE! Covăsnenii, calificare istorică în cupele europene. Se vor lupta pentru milioanele de euro din UEFA Conference League

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

FCSB - Sepsi 1-2

Sepsi – Viitorul 1-0. Covăsnenii au obţinut în premieră biletele pentru cupele europene. Echipa lui Leo Grozavu a învins la limită, scor 1-0, la Sfântu Gheorghe, graţie golului reuşit de Adnan Aganovic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sepsi va juca în preliminariile UEFA Conference League, de unde poate câştiga milioane de euro.

Sumele care se vor acorda în UEFA Conference League

2,94 milioane de euro va primi fiecare echipă care se va califica în grupe. Suma va a crește în funcție de performanțe. Cluburile vor pirmi și un procent din market pool.

Sepsi – Viitorul 1-0

Min. 90: Fluier final. Sepsi s-a calificat în UEFA Conference League.

Min 47: Ocazie Viitorul! Artean e aproape de egalare. Mijlocaşul a lovit bara.

Reclamă

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45: Pauză la Sfântu Gheorghe! Sepsi conduce cu 1-0.

Min. 42: GOOOL Sepsi! Adnan Aganovic a deschis scorul în finala barajului pentru Conference League. Pedroso a încercat să respingă balonul, dar mingea l-a lovit pe mijlocaş. Fanii au creat o atmosferă de zile mari la reuşita favoriţilor.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 30: Ocazie monumentală a celor de la Sepsi. Valentin Cojocaru a fost erou în faţa atacanţilor celor de la Sepsi şi a repsins de două ori în aceeaşi fază. Un coechipier l.-a salvat a treia oară. Aganovic a șutat de la marginea careului de 16 metri, Cojocaru a respins, faza a continuat. Sepsi nu a reuşit să înscrie.

Update: A început meciul!

Sepsi şi Viitorul Constanţa se întâlnesc în finala barajului pentru UEFA Conference League. Astfel, în urma partidei de astăzi vom cunoaşte toate echipele din România care vor lua startul în noua competiţie.

Universitatea Craiova (locul 3 play-off) și FCSB (vicecampioana României) s-au înscris deja în cursa pentru Conference League. CFR Cluj, campioana Ligii 1, va juca în preliminariile Champions League.

Chindia Târgoviște – Viitorul Constanța 2-3 a fost barajul din play-out pentru UEFA Conference League, în urma căruia clubul lui Gică Hagi a obţinut biletele pentru ultimul act.

Echipele de start pentru confruntarea dintre Sepsi şi Viitorul:

  • Sepsi Sfântu Gheorghe: Niczuly – Dimitrov, Ninaj, Mitrea, Ștefănescu – N. Păun, Vașvari – Golofca, Dumiter, Aganovic – Safranko

  • Viitorul Constanţa: Cojocaru – Dussaut, Mladen, Dobrosavlevici, Pedroso – Casap, Artean, Matiș – Chițu, Ely Fernandes, Grădinaru

Reclamă

Ce este UEFA Conference League

Conference League se adresează celor care nu au şanse de a accede în competiţiile mai importante.

184 de cluburi din 55 de ţări se vor afla la startul noii competiţii. Aceasta este a treia ca valoare, după Champions League şi Europa League.

UEFA a anunțat cât vor încasa cluburile care vor participa în noua competiție organizată de formul continental. 235 de milioane de euro este suma totală.

UEFA Conference League va debuta pe 8 iulie, cu primul tur preliminar, și se va încheia pe 25 mai 2022. În faza grupelor vor fi 32 de echipe. Noua competițe va avea 141 de meciuri, care se vor juca în zilele de joi, la fel ca și Europa League.

UEFA a prezentat oficial trofeul Conference League
uefa.com
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și