Închide meniul

Basarab Panduru i-a făcut praf pe jucătorii „umiliţi” de Becali: „Când intră 500 de milioane la finalul lunii, mai e umilit? Cine te pune să te duci?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 august 2021, 10:00

Basarab Panduru i-a făcut praf pe jucătorii „umiliţi de Becali: „Când intră 500 de milioane la finalul lunii, mai e umilit? Cine te pune să te duci?

Basarab Panduru i-a făcut praf pe jucătorii "umiliţi" de Becali:

Hepta

„De ce te simţi umilit? Cine te pune să te duci? Când ştii de la început că vei fi umilit. Tu vrei să fii umilit, despre ce vorbim aici, că deja nu mai pot să ascult asemenea tâmpenii. Despre ce vorbim? Despre oameni care stiu că vor fi umiliţi, după care spunem că eşti umilit? Nu ştii când te duci acolo că vei fi umilit, că în 15 minute poţi fi schimbat? Dar ce fac oamenii ăştia? Decât să fie rezerve pe la echipele lor pe 2000-3000 euro, vin aici pe 10.000 şi vei fi umilit! Lasă, ba, să fiu umilit, dar macar să fiu pe 10.000 umilit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru: Lasă-mă cu umilinţa! Să nu mai aud de aşa ceva!

Lasă-mă cu umilinţa! Să nu mai aud de aşa ceva! Umiliţi am mai auzit, îşi bate joc Gigi de carierele, de sufletele, de familiile lor? Băi, Haruţ şi Dumiter, te-a adus odată şi ai plecat. Vrei să vii? Nu vreau să vin că am vorbit cu toată lumea şi mai bine nu mă duc, nu raspund la telefon. După o lună te duci acolo! Păi, de ce? Că zic aia toţi de pe lângă el. ‘Băi fraiere, tu eşti rezerva pe unde eşti pe 2000 pe lună, du-te mai bine pe 10.000 euro pe lună’. ‘Păi, îşi bate joc de mine!’ Lasă, ce dacă îşi bate joc de tine? iei 10.000, dar dacă iese?’ D-asta să nu-i mai plângem, să nu mai începem că e umilit, ce umilit eşti? D-asta ei vin, du-te pe 10.000… ‘Pai, mă scoate în min 31, dacă iese? Daca dai 2 goluri şi nu te scoate’.

Nu poţi să spui că îl umileşte cineva. El ştie că vine şi că poate să fie umilit. Cu toate astea, nu acceptă în primă fază, după care accepta! Umilit că ce? Umilit când iţi dă 500 milioane la sfârşitul lunii? Atunci mai e umilit? D-asta profită şi te umileşte pentru că zice că te plătesc, te şi umilesc. De ce te-ai mai duce la un meci al FCSB-ului tu ca suporter?”, a spus Basarab Panduru, în exclusivitate, pentru Telekomsport.

Gigi Becali: Până merg la sicriu, toată lumea execută ce spun eu

Gigi Becali a făcut şi ieri trei schimbări chiar înainte de pauză. Chiar dacă promisese că Dinu Todoran va avea şi el un cuvânt de spus în acest sezon, finanţatorul s-a sucit şi face în continuare legea la FCSB. Asta dacă dacă echipa e pe marginea prăpastiei, după eşecul cu Karagandy şi remiza cu UTA (1-1).

”Până merg la sicriu şi mă bagă în pământ, până pun mâinile pe piept, toată lumea execută ce spun eu. Nu am stresul falimentului. Pentru mine e subiect închis, gata. E vreo lege care îmi interzice asta? Să mă depuncteze. Ce mai vreţi? În loc să vă interseze fotbalul, vorbiţi de altele. Eu fac schimbările ca să nu fiu falimentar”, a spus Becali, la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:58 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” Vezi toate știrile
Citește și