Închide meniul
UPDATE

A sunat telefonul pe bancă! Gigi Becali a făcut trei schimbări în minutul 34. Ce s-a întâmplat la Arad

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 august 2021, 22:58

A sunat telefonul pe bancă! Gigi Becali a făcut trei schimbări în minutul 34. Ce s-a întâmplat la Arad

FCSB, trei schimbări până la pauza meciului cu UTA

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

UPDATE: S-a mai făcut o modificare şi la pauză. Înaintea startului reprizei secunde a intrat Florinel Coman în locul lui Ovidiu Popescu!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul roş-albaştrilor nu a mai aşteptat pauza şi a intervenit. În minutul 34, a făcut nu mai puţin de trei schimbări.

FCSB, trei schimbări până la pauza meciului cu UTA

Au părăsit terenul Răzvan Oaidă, Iulian Cristea şi Ioan Dumiter. În locul lor au intrat Darius Olaru, Valentin Creţu şi Andrei Cordea.

De altfel, doi dintre cei schimbaţi pot fi consideraţi „vinovaţi” la golul lui Ubbink. Oaidă a fost deposedat, la mijlocul terenului, de Liviu Antal. Iulian Cristea nu a putut să intervină în a respinge mingea. Imediat după, a gafat şi gazdele au fost la un pas să facă 2-0.

Aşa cum era de aşteptat, toată atenţia a fost îndreptată către patron. Gigi Becali a recunoscut, la finalul meciului care a însemnat eliminarea lui FCSB din Conference League, că a intervenit în timpul partidei.

Reclamă

Gigi Becali a luat foc după umilinţa din Conference League

După eşecul umilitor cu Şahtior Karagandy, Gigi Becali a avut o reacţie surprinzătoare.

Aşa este, nu ai ce să faci (n.r ratare Moruţan). Ce măsuri să iei? O să dau vreo doi jucători afară, 2-3. O să le spun la revedere. I-am luat ca să…o să îi las probabil liberi, o să vedem ce va fi„, a spus Gigi Becali, care a recunoscut, pe un ton ironic, că a greşit schimbările.

S-au greşit schimbările? Am greşit schimbările…eu sunt vinovat. Adică eu sunt vinovatul că o echipă care nici nu vrea să-ţi dea gol? Ai calificarea în mână şi te duci să dai al doilea gol? De ce te duci să dai gol? Dacă eşti calificat, pentru ce? Dă la portar, pasează mingea, că nu aveau putere să alerge.

Reclamă 4 / 0/3

Adică eu sunt vinovatul că o echipă care nici nu vrea să-ţi dea gol? Ai calificarea în mână şi te duci să dai al doilea gol? De ce te duci să dai gol? Dacă eşti calificat, pentru ce? Dă la portar, pasează mingea, că nu aveau putere să alerge„, a mai spus Becali la digisport.ro.

Recomandări
  • FCSB, trei schimbări în minutul 34
  • În acel moment, UTA conducea cu 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și