Închide meniul

Basarab Panduru îl laudă pe atacantul dorit de Gigi Becali: „E peste Andrei Cordea!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 3 iulie 2022, 19:58

Basarab Panduru îl laudă pe atacantul dorit de Gigi Becali: „E peste Andrei Cordea!

Basarab Panduru îl laudă pe atacantul dorit de Gigi Becali

Hepta

Basarab Panduru îl laudă pe David Miculescu (21 ani), atacantul dorit de Gigi Becali la FCSB. „Perla” de la UTA Arad a avut prestaţii excelente, iar patronul roş-albaştrilor a declarat în mai multe rânduri că vrea să îl transfere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul internaţional român crede că David Miculescu este peste Andrei Cordea, inter-ul vicecampioanei României. Totuşi, Basarab Panduru crede că Gigi Becali va avea şanse mici să îl transfere pe atacant cu un milion de euro.

Basarab Panduru îl laudă pe atacantul dorit de Gigi Becali

„Progresul, în viitorul apropiat, îl văd la Miculescu. Mi se pare că are calităţi peste Cordea. Cordea e un băiat care din inimă, din nebunia lui, face nişte lucruri. Tehnic e mai bun Miculescu. Nu ştiu dacă-l iei pe Miculescu cu un milion”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

David Miculescu e „blocat” la UTA Arad

Dorit de Gigi Becali la FCSB, David Miculescu e „blocat” la UTA Arad. Ilie Poenaru, antrenorul „Bătrânei Doamne”, a transmis conducerii ca niciun jucător să nu plece.

Internaționalul de 21 de ani îşi dorea să ajungă într-un campionat puternic din Europa. Recent, Miculescu s-a aflat pe radarul lui Sassuolo, Orlando City și FC Charlotte, dar nu s-a simțit pregătit să facă pasul în străinătate. În cele din urmă, tânărul atacant a decis să rămână la UTA, după ce s-a consultat cu familia și agentul său.

Reclamă

„Nu am nicio emoție în privința lui Miculescu. Nu este nimic adevărat. Miculescu nu va pleca, mai ales pe suma vehiculată. Când va veni o sumă corectă, apoi poate că vom intra în discuții. Dar nu se pune problema în acest moment. Nu știu dacă Rapid a făcut vreo ofertă.

Eu am vorbit cu domnul Meszar, care m-a liniștit și mi-a zis că nu se pune problema. Mai ales că i-am cerut să nu plece niciun jucător, pentru că vedem cât de greu găsim jucători de calitate. Am nevoie de nucleul care a fost înainte pentru a face performanță. Vrem să fim în primele echipe ale campionatului”, a declarat Ilie Poenaru, potrivit digisport.ro.

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Miculescu la FCSB

Gigi Becali renunţă momentan la transferul lui David Miculescu la FCSB. Patronul roş-albaştrilor a oferit 500.000 pentru atacantul de la UTA, la începutul anului, dar a fost refuzat de arădeni.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă şi-a prelungit contractul cu noua echipă a lui Ilie Poenaru, Miculescu a dat semne că şi-ar dori o mutare la echipa din Berceni. Totuşi, Gigi Becali anunţă că nu va face niciun transfer de marcă în această vară, astfel că mutarea va fi amânată.

„Când am vrut eu să îl transfer pe Miculescu și le-am și făcut o ofertă nu a vrut el, dar acum am aflat că el ar cam vrea să vină la noi, deși băiatul și-a prelungit contractul cu UTA. Eu nu zic că nu îmi place Miculescu și că nu îl vreau, dar e o mare problemă.

Acum nu mai vreau să dau eu bani pe el, nu că aș avea ceva cu băiatul, însă nu mai vreau eu să bag bani în transferuri în perioada asta. Eu sunt conștient că dacă vreau un jucător bun, ăsta te costă, dar mi-am făcut eu unele calcule, iar în perioada asta nu vreau să bag bani în transferuri de jucători.

În altă perioadă, după ce o să mă hotărăsc eu, să fiți convinși că o să ofer bani și pentru aducerea lui Miculescu la noi. E un foarte atacant bun și îmi place că e și tânăr. El rămâne în atenția mea”, a spus Gigi Becali, citat de prosport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și