Închide meniul

Basarab Panduru, reacție acidă despre situația de la FCSB: „Avem o mare problemă! Până și Pintilii cred că le zice jucătorilor”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 3 februarie 2023, 16:33

Basarab Panduru, reacție acidă despre situația de la FCSB: Avem o mare problemă! Până și Pintilii cred că le zice jucătorilor”

Basarab Panduru, reacție acidă despre situația de la FCSB

FCSB / Profimedia

Basarab Panduru, reacție acidă despre situația de la FCSB. Fostul internațional a vorbit despre situația fotbaliștilor de la FCSB care sunt schimbați încă din primele minute dacă nu reușesc să-l impresioneze pe patron.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Analistul TV condamnă atitudinea lui Gigi Becali și este de părere că Mihai Pintili nu are niciun fel de influență în ceea ce privește mutările de la pauză.

Basarab Panduru, reacție acidă despre situația de la FCSB: „Avem o mare problemă!”

FCSB ocupă locul 4 în clasament, după înfrângerea din derby-ul cu Farul. Gigi Becali a ieșit din nou în evidență însă, după ce l-a scos pe Deian Sorescu de pe teren după numai 45 de minute în primele sale 2 meciuri oficiale pentru FCSB.

„Trebuie să înţelegem cine face lucrurile, cum se fac lucrurile. Jucătorii au înţeles că dacă intră 45 de minute şi nu joacă cel mai bun fotbal din lume, sunt schimbaţi la pauză sau chiar în minutul 20. 

Avem o mare problemă dacă vorbim despre normalitate. Nu, nu, nu. Dacă vorbesc despre normalitate, bat câmpii. Aia e normalitatea lor şi trebuie să analizez normalitatea lor, dacă ei asta cred că e normalitatea. Că e bine, că e rău, dar asta e realitatea lor. 

Reclamă

Mă pun în pielea lor şi vreau să văd cum gândesc. Jucătorii ştiu deja că pot fi schimbaţi în minutul 26. Nu înseamnă că e corect, dar nu e treaba mea să cred că nu e corect. Asta e realitatea. 

Jucătorii deja ştiu. Şi Pintilii, când intră în vestiar, cred că le spune jucătorilor, pentru că el pare a fi un om foarte corect. Le spune «Ştiţi că nu fac eu schimbările. Ştiţi că nu fac aia. Intră cine e la început, intră la pauză, vă schimbă în minutul 20, 30. Aia este»”, a declarat Basarab Panduru, potrivit orangesport.ro.

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Joyskim Dawa: „Dă cu tibia de când a venit la FCSB!”

Basarab Panduru l-a făcut praf pe Joyskim Dawa, după ce fundaşul camerunez a comis o gafă uriaşă în derby-ul cu Farul, pierdut de FCSB cu scorul de 2-3. Dawa a fost eliminat în minutul 90 al partidei cu Farul, după un fault de ultim apărător la Denis Alibec.

Reclamă 4 / 0/3

Deşi a spus că la faza respectivă nu a greşit, Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Dawa pentru greşelile tehnice pe care le face. Fostul internaţional român spune fundaşul de la FCSB „dă cu tibia” de când a venit.

„Dawa, de când a venit dă cu călcăiul şi cu tibia în minge. A ajuns în situaţia asta. În fotbal trebuie să reparăm nişte lucruri. S-a ajuns să dea cu tibia, el dă cu tibia de când a venit la FCSB. Că joacă, e treaba altora că-l bagă, nu a mea. Dă cu tibia, cum a dat tot timpul şi ajunge în situaţia aia.

El din toate greşelile făcute a ales lucrul cel mai bun. Nu face nici penalty, nu ia gol echipa şi rămâne, în minutul 90, scorul 2-1. A greşit, se întâmplă, dă cu tibia de când a venit. A judecat faza aia bine, după părerea mea”, a spus Basarab Panduru la orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și