Închide meniul

Basarab Panduru, revoltat de decizia FRF de la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Nu e nicio logică! Nu a mai fost niciodată în istoria fotbalului așa ceva”

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 19:52

Reclamă
Basarab Panduru, revoltat de decizia FRF de la Sepsi – FC U Craiova 1948: Nu e nicio logică! Nu a mai fost niciodată în istoria fotbalului așa ceva”

Basarab Panduru l-a desfiinţat pe Andrei Cordea

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru s-a declarat revoltat de decizia luată de FRF în cazul meciului oprit Sepsi – FC U Craiova 1948. Comisia de Disciplină din cadrul Federației a dat un verdict aspru pentru formația din Bănie. Oltenii au pierdut meciul cu scorul de 0-3, dar au fost și obligați să dispute următoarele 6 meciuri din deplasare fără suporteri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia l-a șocat pe Basarab Panduru, care nu poate înțelege logica din spatele verdictului dat de oficialii FRF. Analistul TV nu găsește o explicație pentru care oltenii nu au voie cu suporteri doar la meciurile din deplasare.

Basarab Panduru, revoltat de decizia FRF de la Sepsi – FC U Craiova 1948: „Nu e nicio logică! Nu a mai fost niciodată în istoria fotbalului așa ceva”

„De ce doar în deplasare (n.r. interdicţia primită de galeria U Craiova 1948)? Cum ai ales asta, doar în deplasare? Că nu am mai auzit… cred că nu a fost niciodată în istoria fotbalului aşa ceva.

Doar în deplasare, adică nu acasă şi doar în deplasare, cum au gândit? Că e interesant, să ştiu şi eu aşa, cât de cât, pentru mine. Nu că m-ar interesa aşa.

Acolo s-a întâmplat şi acolo plăteşti, în deplasare? Ce e asta? Nu e nicio logică, bănuim noi. Nu am auzit în viaţa mea aşa ceva, doar în deplasare.

Reclamă

Pare ciudat, nu am treabă şase etape, dacă asta ai hotărât, ok, dar acum să zici şase etape în deplasare…”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Oltenii au declarat însă că decizia li se pare una greșită și vor face recurs, urmând să meargă și la TAS dacă va fi nevoie.

Prima reacție din tabăra celor de la FC U Craiova 1948 după ce Sepsi a câștigat la masa verde cu 3-0: „Vom face recurs și mergem și la TAS!”

Marcel Pușcaș, directorul general de la FC U Craiova 1948, a avut o reacție dură după decizia luată de oficialii FRF.

Reclamă 4 / 0/3

„Este cel puţin ciudată. Vom face recurs şi mergem şi la TAS. În cazul în care vom câştiga şi precis la TAS va fi o altă interpretare, nu ştiu ce se va întâmpla cu competiţia. Cine a luat această decizie trebuia să se gânească de două ori.

Să te duci undeva pe la sfârşitul play-off-ului ca termen şi să ne dea nouă dreptate pentru o slabă organizare a celor de la Sepsi şi să se întoarce rezultatele. Ce se va întâmpla? Ca să nu mai existe discuţii, cea mai simplă situaţie era să se joace fără suporteri. Nu se mai ajungea la TAS.

Vina cea mai mare nu o are Chivulete, el a aplicat regulamentul. Ştia că pentru scandări trebuie oprit jocul. S-a pripit, zic eu, să nu ia decizia la prima scandare. Aşa face un om cu experienţă, să îi mai lase un minut să fiarbă în suc propriu. Nu mai era asftfel decizia de azi.

Vina cea mai mare o are observatorul de joc. În Legea 4 scrie foarte clar. Există o lege în România, un regulament nu poate să bată nicio lege! Legea este cea care face legea şi nu un regulament. Când iei o decizie radicală trebuie să acţionezi în spiritul legii”, a declarat Marcel Pușcaș la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și