Închide meniul

Basarab Panduru știe de ce a fost adus Hervin Ongenda la Rapid: „Vor să pună presiune pe el, că prea stă liniștit!”

Sebastian Cristian Publicat: 16 februarie 2023, 17:23

Reclamă
Basarab Panduru știe de ce a fost adus Hervin Ongenda la Rapid: Vor să pună presiune pe el, că prea stă liniștit!”

Basarab Panduru știe de ce a fost adus Hervin Ongenda la Rapid

Basarab Panduru, în cadrul unei emisiuni / Orange Sport

Basarab Panduru știe de ce Rapid l-a adus pe Hervin Ongenda. Analistul TV nu este sigur că fotbalistul francez va fi titular meci de meci, dar crede că altul este motivul transferului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a dat lovitura pe final de perioadă de mercato şi l-a transferat pe Hervin Ongenda. Mijlocaşul care a impresionat la Botoşani în sezoanele trecute a semnat un contract valabil pe un sezon şi jumătate cu gruparea vişinie.

Basarab Panduru știe de ce a fost adus Hervin Ongenda la Rapid: „Vor să pună presiune pe el, că prea stă liniștit!”

Fostul mare fotbalist e de părere că formația giuleșteană vrea să pună presiune pe Alex Ioniță, titularul de drept al poziției de extremă dreapta.

Alex Ioniță a făcut meciuri foarte bune pentru Rapid în acest sezon, dar a avut și momente în care nu s-a regăsit. Basarab Panduru crede că tocmai această inconstanță i-a făcut pe giuleșteni să apeleze la serviciile lui Hervin Ongenda. Analistul TV e de părere că o concurență între cei doi ar aduce doar beneficii pentru echipa lui Adrian Mutu.

„Ongenda a fost adus să pună presiune şi pe Ioniţă, că şi Ioniţă prea stă liniştit acum. El să pună presiune pe Ioniţă şi Ioniţă pe el. De asta a fost adus”, a declarat Basarab Panduru, la orangesport.ro.

Reclamă

Rapid este pe locul 4 actualmente în Liga 1, cu 45 de puncte, la 7 lungimi în spatele liderului Farul Constanța.

Cu ce i-a surprins Hervin Ongenda pe oficialii de la Rapid: „Contrar aşteptărilor!” Anunţul lui Daniel Niculae

Daniel Niculae a anunţat cu ce i-a surprins Hervin Ongenda pe oficialii de la Rapid. Preşedintele clubului giuleştean susţine că noul transfer al trupei lui Adrian Mutu are greutatea optimă, fără a avea niciun kilogram în plus. Totodată, fostul atacant susţine că este nerăbdător să-l vadă pe francez în teren, alături de ceilalţi jucători de profil ofensiv ai vişiniilor.

„Contrar așteptărilor, chiar nu are foarte multe kg în plus. Un jucător care revine după o perioadă de vacanță, vine cu câteva sute de grame, chiar un kilogram sau un kilogram și jumătate. Sau unii chiar sub. Depinde de la individ la individ.

Reclamă 4 / 0/3

(N.r. Vine cu 5 kilograme în plus?) Nu, nu se pune problema. El este un jucător de profil ofensiv, un jucător pe care l-am luat să ne ajute. Avem nevoie de imaginație, de jucători tehnici, de creație. E un jucător care sunt ferm convins că ne va ajuta foarte, foarte mult, va fi pe placul suporterilor din Giulești.

Abia aștept meciul în care să-i văd pe Ioniță, Ongenda și Papeau în același timp pe teren, pentru că va fi o încântare”, a declarat Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și