Închide meniul

Becali, asaltat cu telefoane să salveze Dinamo: "M-a sunat Gino, m-a sunat Borcea". Răspunsul dat de finanţatorul FCSB

Silviu Corneanu Publicat: 5 august 2020, 10:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:12

Reclamă
Becali, asaltat cu telefoane să salveze Dinamo: "M-a sunat Gino, m-a sunat Borcea". Răspunsul dat de finanţatorul FCSB

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Gigi Becali a dezvăluit că a fost asaltat de telefoane pentru a vota varianta în care Dinamo ar fi rămas în Liga 1, dar acesta a optat pentru cealaltă variantă, deoarece apucase să le promită altor cluburi că le va susţine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: "M-a sunat Gino, m-a sunat Borcea"

"M-a sunat Gino, m-a sunat Borcea, m-a sunat Vali că l-a sunat cineva de la Dinamo. E târziu, am vorbit pentru varianta B şi am promis. Nu o pot schimba. Cu mine nu puteţi face, am vorbit. 

Era vorba de Hermannstadt, Târgovişte, Iaşi, erau 4 cluburi cărora le-am promis. M-a sunat Anamaria să mă întrebe ce votez, i-am zis că votez B. Nu e niciun fel de răutate cu Dinamo, ce treabă am eu cu Dinamo", a declarat Gigi Becali la Pro X.

Becali nu vrea 16 echipe în Liga 1

"M-au întrebat de 16 echipe. Nu sunt împotrivă, dar nu schimb sistemul pentru Dinamo. Dacă nu noi avem bani de 14, cum să ducem 16? Să facă dacă vor, dar eu aş prefera 14 echipe", a anunţat Becali.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă Vezi toate știrile
Citește și