Închide meniul

Becali își freacă mâinile de bucurie! Cotele ”perlelor” de la FCSB au ”explodat”! Top trei jucători din Liga 1

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 14 iunie 2021, 9:51

Becali își freacă mâinile de bucurie! Cotele ”perlelor” de la FCSB au ”explodat”! Top trei jucători din Liga 1

MMA / MMA2 via Hepta

Becali își freacă mâinile de bucurie

Becali își freacă mâinile de bucurie! Florin Tănase a devenit cel mai valoros jucător de la FCSB. Acesta împarte prima poziție în top cu Florinel Coman. Ambii sunt cotați la 5 milioane de euro. Dacă la Coman cota a scăzut, acesta fiind mai mult accidentat, la Tănase s-a dublat într-un an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali își freacă mâinile de bucurie

Tănase a ajuns să valoreze 5 milioane de euro, la fel ca și Coman. Și alți jucătorii pe care Becali vrea să ia milioane de euro ”au explodat” în acest sezon. Olaru și Moruțan îi urmează pe cei doi în topul celor mai valoroși jucători cu 3,5 milioane, respectiv 2,8.

Noua ”perlă” de la FCSB, Octavian Popescu, a avut o creștere uluitoare în acest sezon. Dacă la startul campionatului era cotat la 50.000 de euro, acum, la finalul sezonului, valorează 1,2 milioane de euro.

”Am un lot foarte bun în acest moment, cu foarte mulți jucători tineri, care vor crește și vor fi extrem de căutați. Și voi mai cumpăra, așa cum v-am obișnuit. Vreau să fac un miliard în 10 ani”, e planul lui Becali, dezvăluit la Digi Sport.

Top trei jucători din Liga 1

Jucătorii de la FCSB sunt devansați de Alexandru Cicâldău. Mijlocașul din Bănie rămâne cel mai bine cotat fotbalist din Liga 1, cu o valoare de 6,5 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Reclamă

1. Alexandru Cicâldău
2. Florin Tănase
3. Florinel Coman

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și