Închide meniul

Becali îşi poate pune pofta-n cui! Anunţul făcut de englezi în privinţa transferului lui Dennis Man

Silviu Corneanu Publicat: 17 iulie 2020, 15:53 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Reclamă
Becali îşi poate pune pofta-n cui! Anunţul făcut de englezi în privinţa transferului lui Dennis Man

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man are 21 de ani

Jurnaliştii din Norwich susţin că transferul lui Man este în impas şi sunt slabe şanse să se facă, din cauza diferenţei mari de bani, între ceea ce oferă englezii şi ceea ce îşi doreşte să obţină Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Pe scurt, nu sunt șanse ca acest transfer să se realizeze. Norwich nu-l va aduce pe Dennis Man în Anglia. Este o diferență foarte mare între ce oferă un club și ce vrea celălalt. 

Prețul cerut pentru Man este foarte mare. Norwich urmărește deja alți jucători pentru zona respectivă", a spus Paddy Davitt, editor la Archant, publicație din Norwich, conform Digi Sport.

Dennis Man este dorit în Serie A

Chiar dacă englezii anunţă că Man nu mai prezintă interes pentru Norwich, "perla" lui Gigi Becali nu duce lipsă de oferte. Italienii susţin că patru echipe din Serie A sunt pe urmele tânărului internaţional.

"Dennis Man este disputat pe piaţa transferurilor de mai multe echipe din Italia. În ultima vreme şi-au prezentat interesul pentru el Atalanta, Cagliari, Sampdoria şi Sassuolo.

Reclamă
Reclamă

Prin urmare, cei de la Sassuolo se gândesc serios să-l transfere. Lui Dennis Man i-ar surâde ideea de a veni în Italia. Negocierile cu Prodan sunt aproape de a fi finalizate", anunţau cei de la sassuolonews.net, acum câteva zile.

Reclamă
Recomandări

Va reuşi Simona Halep să obţină prima victorie, după revenirea pe teren?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:39

FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK

9:50

Decizia radicală luată la doar câteva ore după atacul cu rachete al Iranului asupra Israelului

9:31

Simona Halep – Arina Rodionova LIVE TEXT (13:00), în primul tur de la Hong Kong. Simo revine în circuit după 5 luni

9:01

EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute”

8:32

VIDEOBernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu, eliminaţi în sferturile China Smash 2024

8:30

Luis Enrique, discurs exploziv după Arsenal – PSG 2-0: „Nu am de gând să-ți explic tactica pentru că nu ai înțelege-o”

1 VideoLuiza, soţia lui Cătălin Zmărăndescu, interviu rar despre familia sa: „Vrea să fie şef!” Pasiunea neaşteptată a fiicei sale 2 VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost live în AntenaPLAY! Meci de vis pentru Florinel Coman 3 Cosmin Bărcăuan, avertisment teribil pentru FCSB înaintea meciului cu PAOK: „Este infern! Îi ia de pe tunel!” 4 Dennis Man, criticat de italieni, chiar şi după golul marcat în Parma – Cagliari 2-3: „Nu poţi juca 10 minute” 5 Adrian Mititelu a făcut anunţul: cine e antrenorul lui FCU Craiova! De ce s-a prăbuşit echipa din Bănie 6 Suma uriaşă strânsă de David Popovici în doar 24 de ore pentru copiii cu dizabilităţi. „Sunt copleşit!”
Citește și