Închide meniul

Becali l-a adus la FCSB pe "noul Balint"! Reacţia campionului de la Sevilla

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 15 iulie 2020, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:34

Becali l-a adus la FCSB pe "noul Balint"! Reacţia campionului de la Sevilla

Mediafax Foto / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, la prezentarea lui Sergiu Buş

Gabi Balint l-a lăudat pe Buş, dar îl avertizează pe aceasta că va trebui să dea randament încă de la primul meci în tricoul FCSB, pentru a nu intra în gura patronului, cunoscut pentru faptul că-şi critică jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabi Balint: "E cam genul meu"

"E bun. La ce a demonstrat în ultimul timp Sergiu Buș, mai ales că FCSB are doar un singur atacant de meserie, e un transfer bun. Depinde dacă va putea să joace la fel ca la Gaz Metan.

E greu. Dacă nu dă randament din primul meci, poate să sară pe bancă și apoi e mai greu să revină. Dar mie îmi place ca jucător, ca atacant. E cam genul meu. 

Nici eu nu eram înalt, nu e acel număr 9, dar are viteză, e rapid în careu, simte golul și asta e cel mai important la un atacant. Intră în combinații…. din alea pe teren", a declarat Gabi Balint la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și