Închide meniul

Becali visează la zeci de milioane de euro din transferuri, dar a încasat o sumă "indecent" de mică în 2020

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 decembrie 2020, 5:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

Becali visează la zeci de milioane de euro din transferuri, dar a încasat o sumă "indecent" de mică în 2020

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali

Patronul FCSB obişnuia an de an să încaseze bani şi din vânzarea de jucători. Pentru Becali, anul 2020 a fost un "secetos" din acest punct de vedere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul FCSB a încasat doar 50.000 de euro pentru împrumutul lui Adrian Petre la Cosenza. În rest, Bălgrădean, Gnohere, Planic sau Adi Popa au plecat liberi de contract.

Pandemia de coronavirus l-a făcut pe Gigi Becali să pună stop şi la aducerile masive de jucători cu care ne obişnuise anii trecuţi. Chiar şi aşa, la un calcul simplu, Becali a cheltuit puţin peste 2 milioane de euro, aici intrând şi transferul lui Risto Radunovic care va ajunge în ianuarie la FCSB.

Vânzările de la FCSB în 2020

Cumpărăturile făcute de FCSB în 2020

Lista lui Becali! Transferurile pentru titlu

Pe lângă Radunovic, Gigi Becali mai are pe listă încă 4 jucători pentru a-i aduce la FCSB. Lista lui Becali cuprinde doi tineri de viitor, dar și doi jucători cu mare experiență. Este vorba despre Haruț și Chindriș, de la Botoșani, Budescu de la Astra și Dumitru Cardoso, de la Mediaș.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și