Închide meniul

Bergodi, băgat în şedinţă de şefi după izbucnirea nervoasă: "Am vorbit cu el, a greşit"

Antena Sport Publicat: 23 septembrie 2020, 18:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:35

Bergodi, băgat în şedinţă de şefi după izbucnirea nervoasă: "Am vorbit cu el, a greşit"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi

  • Bergodi, pus la punct după izbucnirea nervoasă
  • Spiritele la echipă s-au calmat

Sorin Cârţu a luat atitudine după ce Bergodi a izbucnit după meciul cu Voluntari. Preşedintele Universităţii Craiova l-a băgat imediat în şedinţă pe italian. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am vorbit și eu cu el. A greșit, nu trebuie să acționeze în felul ăsta. Dacă nu putea să vorbească cu domnul Rotaru, putea să-mi dea mie telefon sau lui Marcel Popescu. Dacă era cineva care l-a deranjat, vorbeam noi cu persoana respectivă.

E lămurită treaba. Da, sigur. Nu a fost atât de gravă pe cât o prezenta el. Treaba e 100% lămurită.

Reclamă

După partida cu Tbilisi toată lumea s-a îmbolnăvit. Cine să vorbească despre el? Domnul Rotaru era în spital, eu în spital, Marcel în spital. Toți cei din club aveau problemele astea. Nu a fost niciun fel de discuție. Sunt zvonuri. El aici a greșit, că a tras cu urechea la zvonuri", a spus Sorin Cârțu la Digi Sport.

Ce a spus Bergodi după meciul cu Voluntari

"Aud ceva ce nu e în regulă, aţi înţeles? Dar asta e. Şi mai ales când nu sunt suporteri, măcar suporterii să ne înjure, măcar dacă nu jucăm bine sau ne aplaude dacă jucăm bine, dacă nu jucăm bine, să ne critice, să ne înjure, dar suporterii, nu persoane din anturajul echipei​. Am făcut 11 meciuri aici şi 10 victorii şi am greşit 30 de minute cu CFR Cluj. Dar toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost, că nu ştiu cine e un prost, că nu lucrăm, că echipa nu merge. 11 meciuri, 10 victorii de când am venit eu", spunea Bergodi după Craiova – Voluntari, scor 2-1

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:17 Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă! 11:14 Mihai Stoica a anunţat că Gigi Becali a renunţat la transferul unui star din Liga 1: „N-are niciun sens să insistăm!” 10:52 SUA atacă medalia de aur la Jocurile Olimpice cu un nou „Dream Team”: LeBron James, Stephen Curry şi Kevin Durant, în echipă 10:42 FotoCole Palmer, „poker” şi trei recorduri spulberate pentru Chelsea! Imagini ruşinoase cu londonezii care se „bat” pentru minge 10:25 „E peste Coman, e de nivelul lui Drăguşin!” Dumitru Dragomir a dat verdictul despre cel mai valoros jucător din Liga 1 10:13 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Se anunţă show total în prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 10:00 Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului 9:33 Adina Diaconu – Manika Batra (12:00) şi Elizabeta Samara – Sabine Winter (13:20) vor fi LIVE VIDEO în AntenaPLAY 8:57 „Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff 8:49 Ce se întâmplă la FCSB, imediat după câştigarea matematică a titlului! Apel de urgenţă: „Avem deschidere totală!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid
Liga 1 • 11:17
Câţi bani cere Cristiano Bergodi pentru a pleca de la Rapid. Dan Şucu şi Victor Angelescu l-au băgat în şedinţă de urgenţă!
Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff
Liga 1 • 8:57
„Nu aş face-o pentru nimic în lume!” Primul refuz după ce Rapid a pierdut al 4-lea meci din playoff
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 8:22
Ilie Dumitrescu i-a propus doi antrenori lui Dan Șucu, pentru a scoate Rapidul din criză. Ar fi o lovitură de proporții!
Cristiano Bergodi, criză de isterie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 15 apr., 23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
Liga 1 • 15 apr., 23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!