Închide meniul

Scandal la olteni! Acuzaţii halucinante făcute de Bergodi: "Suporterii pot să ne înjure, nu persoane din anturajul echipei. Toată lumea spune Bergodi e prost"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 septembrie 2020, 21:17 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Scandal la olteni! Acuzaţii halucinante făcute de Bergodi: "Suporterii pot să ne înjure, nu persoane din anturajul echipei. Toată lumea spune Bergodi e prost"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi

Bergodi susţine că sunt persoane din club care înjură în timpul meciurilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu, nu. Aud ceva ce nu e în regulă, aţi înţeles? Dar asta e. Şi mai ales când nu sunt suporteri, măcar suporterii să ne înjure, măcar dacă nu jucăm bine sau ne aplaude dacă jucăm bine, dacă nu jucăm bine, să ne critice, să ne înjure, dar suporterii, nu persoane din anturajul echipei​. Am făcut 11 meciuri aici şi 10 victorii şi am greşit 30 de minute cu CFR Cluj. Dar toată lumea vorbeşte că Bergodi e un prost, că nu ştiu cine e un prost, că nu lucrăm, că echipa nu merge. 11 meciuri, 10 victorii de când am venit eu", a spus Bergodi la Digisport, după partida cu Voluntari

Lui Bergodi nu i-au căzut bine nici criticile după eliminarea în faţa celor de la Lokomotive Tbilisi. Echipa din Georgia a reuşit să o scoată din Europa League şi pe Dinamo Moscova. 

"Asta a fost o ruşine, am ieşit. Ce facem? Dinamo Moscova, că a ieşit cu Tbilisi, ce? Nu e niciun fel de problemă. Dacă asta e o problemă. Şi Bergodi e primul vinovat şi nu e niciun fel de problemă", a mai spus Bergodi

Bergodi: "Nistor are probleme cu ambrozia"

Un alt moment tensionat s-a produs în minutul 68. Cristiano Bergodi a decis să îl schimbe pe Dan Nistor cu Baiaram. Bergodi a explicat că această mutare a fost făcută din raţiuni tactice şi nicidecum că ar fi vorba de o nemulţumire. Mai mult, italianul a dezvăluit că Nistor are probleme şi cu alergia la ambrozie. 

Reclamă

"L-am schimbat pe Nistor pentru că am trecut la 4-4-2 şi mi s-a părut că Cicâldău a stat bine. A dat golul aşa cum l-a dat. Dan e jucător important, nu am nimic pe el. Dan e un jucător foarte important, nu e niciun fel de problemă. Contăm pe el, pentru că e un jucător foarte, foarte important. În acest moment, are şi problema cu ambrozia, cum se spune…alergia cu ambrozia, sunt mai mult de două săptămâni şi asta poate contează", a mai spus Bergodi. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și