Închide meniul

Bergodi, declaraţii războinice înaintea duelului de foc cu CFR Cluj: "Nu am frică de nimic!" Singura nemulţumire a italianului

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 iunie 2020, 13:56 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Bergodi, declaraţii războinice înaintea duelului de foc cu CFR Cluj: "Nu am frică de nimic!" Singura nemulţumire a italianului

Mediafax Foto via Hepta

Cristiano Bergodi, gata de duelul cu Dan Petrescu

Bergodi visează să scrie istorie la Craiova, echipă ce nu a mai luat titlul de 29 de ani. Italianul spune că nu se teme de CFR Cluj, dar ar fi preferat ca acest meci să aibă loc mai târziu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este un meci foarte, foarte important. Noi am început bine acest play-off, cu un antrenor nou. Am luat 6 puncte, erau foarte, foarte importante pentru moralul jucătorilor. Acum vine un moment greu, dificil, pentru că întâlnim cea mai bună echipă, probabil, din campionatul românesc.

Sunt campioni de doi ani şi noi avem un respect important, dar noi nu avem frică. Este o echipă bună, care a jucat şi cupele europene, dar noi avem ambiţia, dorinţa de a face ceva ceva deosebit în acest final de campionat. Eu cred că va fi un meci frumos şi cine va fi mai bun va câştiga acest meci. Poate că acest meci a venit prea repede. Alte două meciuri ar fi fost de folos pentru mine, însă nu am frică de nimic. 

Cu CFR trebuie să joci un meci din punct de vedere tehnic aproape perfect pentru că, dacă greşeşti, pasele ei se duc peste tine şi joacă foarte bine, că au jucători tehnici şi jucători puternici în faţă",  a declarat Cristiano Bergodi, la conferinţa de presă care a prefaţat această partidă.

Dan Petrescu, pregătit de duelul cu Cristiano Bergodi

CFR Cluj se pregăteşte pentru o nouă finală pentru titlul din Liga 1. În Gruia vine Universitatea Craiova, singura echipă care mai poate spera să detroneze liderul. 4 puncte sunt între cele două.

Reclamă

"Va fi un meci strâns, micile detalii vor face diferenţa. Îmi pare bine că Bergodi antrenează Craiova, are experienţă, mereu am avut o relaţie bună, este un gentleman.

Nu putem spune că duminică e finala campionatului, mai sunt apoi 15 puncte în joc, campionatul se va juca până la final. Arlauskis e apt, sigur va juca duminică.

După acest meci vom vedea dacă Arlauskis şi Ţucudean vor continua cu noi", a spus Petrescu, într-o conferinţă de presă.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și