Închide meniul
Foto

„Bestia” Ianis Hagi! Românul e un adevărat pachet de mușchi. Câtă masă musculară a acumulat vedeta lui Rangers

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 14:04

„Bestia” Ianis Hagi! Românul e un adevărat pachet de mușchi. Câtă masă musculară a acumulat vedeta lui Rangers

Câtă masă musculară a acumulat Ianis Hagi

Profimedia

Ajuns prima dată la Rangers în ianuarie 2020, Ianis Hagi impresiona prin calitățile sale tehnice, dar abilitățile fizice îl trăgeau în jos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi s-a transformat într-o „bestie”

„Prințul” a pus piciorul în prag și a decis să schimbe lucrurile. La un an și jumătate de când a aterizat în Scoția, Ianis Hagi e un pachet de mușchi.

„Doar în sezonul trecut am pus vreo 6 kilograme de masă musculară!”, a spus vedeta lui Rangers, potrivit telekomsport.ro.

Citește și:

Ianis Hagi a fost decisiv în ultimul meci de la Rangers. Fiul „Regelui” a înscris golul egalizator pentru campioana Scoției pe terenul lui Brondby, în etapa a 4-a din grupele Europa League.

15 meciuri a bifat Ianis Hagi la Rangers în acest sezon, reușind să-și treacă în cont trei goluri și trei assist-uri. Românul valorează 6,5 milioane de euro, potrivit transfermarkt.com.

Reclamă

Ianis Hagi, lăudat în Scoția

Ianis Hagi a fost analizat la „sânge” de Kris Boyd, care a vorbit la superlativ despre internaționalul român. Acesta spune că Ianis Hagi are o calitate incredibilă și, dacă ar fi avut o viteză, nu mai juca la o echipă ca Rangers.

„Știu că pare obraznic venind din partea mea, dar dacă playmaker-ul român avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Calitatea acestui jucător este incredibilă.

Capacitatea de controlare a balonului și atenția lui sunt la un alt nivel. Chiar îmi pare rău de el uneori, pentru că vede unele lucruri înaintea tuturor și unii din jurul său nu sunt la același nivel ca el”, a spus Kris Boyd pentru rangersnews.uk.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Ianis Hagi e un adevărat pachet de mușchi
  • Câtă masă musculară a acumulat vedeta lui Rangers

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:13 Elias Charalambous, anunţ teribil despre Vlad Chiricheş: „Din primele informaţii e asta! Sper să nu fie adevărat!” 23:10 Vlad Chiricheş a primit veşti teribile de la medici! Darius Olaru confirmă: „Ne pare rău, suntem alături de el!” 23:00 „VAR-ul în România e penibil! Mai bine fără!” Cristi Săpunaru a pus tunurile pe arbitraj după FCSB – Rapid 2-2! 22:53 Gigi Becali a anunţat primul jucător care semnează cu FCSB: „N-ai văzut că i-a rupt chiloţii?” 22:49 „Am arătat ca o campioană!” Alex Băluță, verdict despre lupta la titlu după FCSB – Rapid 2-2! 22:43 „Te ascunzi, ţi-e frică! Bă, eu te văd!” Jucătorul făcut praf de Gigi Becali după FCSB – Rapid 2-2: „Îl trec prin foc!” 22:38 Prima reacţie a lui Gigi Becali, după FCSB – Rapid 2-2: „Olaru a dat 17 pase la adversari, dar e luptător!” 22:25 Cum poate deveni FCSB campioană matematic, după 2-2 cu Rapid. Toate calculele din playoff-ul Ligii 1 22:20 FCSB – Rapid 2-2! Derby spectaculos pe Arena Naţională. Echipa lui Charalambous mai are de aşteptat până să devină campioană 22:08 Controverse după golul înscris de Alexandru Băluţă în FCSB – Rapid! Motivul pentru care giuleştenii au protestat vehement Vezi toate știrile
Citește și