Închide meniul

“Billel Omrani nu merită banii ăștia!”. Un fost antrenor de la FCSB nu înțelege oferta lui Gigi Becali: “Nu e genul de jucător care face diferența!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2022, 12:10

“Billel Omrani nu merită banii ăștia!”. Un fost antrenor de la FCSB nu înțelege oferta lui Gigi Becali: “Nu e genul de jucător care face diferența!”

Gigi Becali a dat de pământ cu Edi Iordănescu chiar de ziua lui

Gigi Becali cere demisia lui Edi Iordănescu / Profimedia

Gigi Becali a oferit noi detalii despre posibilul transfer al lui Billel Omrani, care în vară rămâne liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce în urmă cu câteva zile a declarat în exclusivitate la As.ro că i-a făcut o ofertă oficială atacantului de la CFR Cluj, patronul FCSB-ului a dezvăluit aseară și suma pregătită pentru transferul francezului.

Citește și:

Ilie Stan nu este de acord cu Gigi Becali: “Omrani n-ar merita banii ăștia!”

„Omrani a cerut 40.000 de euro salariu și 500.000 la semnătură. Eu nu i-am dat nici foarte aproape, nici foarte departe. I-am făcut o ofertă cam la jumătate la semnătură, iar la salariu se apropie la mai mult de 3 sferturi.”, a declarat Gigi Becali, aseară, pentru digisport.ro.

Dar nu toată lumea privește lucrurile la fel ca Gigi Becali. De exemplu, Ilie Stan consideră că suma pregătită pentru Omrani este nejustificată.

Fostul antrenor al FCSB-ului, din perioada octombrie 2011 – martie 2012, consideră că vârful de 28 de ani “nu este genul de jucător care face diferența” și, prin urmare, nu merită banii oferiți de Gigi Becali.

Reclamă

„N-ar merita banii ăștia. E bun pentru campionatul românesc, dar nu e genul de jucător care să facă diferența. Dacă iei campionatul, pe urmă vezi.”, a spus Ilie Stan, pentru digisport.ro.

Ilie Stan suferă pentru FCSB: „Mă doare sufletul! E greu să emită pretenții pentru titlu!”

Ilie Stan a vorbit și despre jocul FCSB-ului, de la ora actuală. Trupa lui Toni Petrea a obținut doar o remiză în deplasarea de la Mioveni, scor 1-1, și a făcut un pas greșit în lupta pentru titlul de campioană, pe care nu l-a mai câștigat din 2015.

„FCSB continuă această formă slabă, de la meciul cu Chindia, când a câştigat, dar ați văzut cum a câştigat. Glumă, glumă, dar nu jucăm nimic şi asta trebuie să le dea de gândit tuturor.

Reclamă 4 / 0/3

Suporterii vin, îi încurajează, a fost o galerie numeroasă la Mioveni, dar jocul nu este jocul FCSB-ului, jocul unei echipe care să-şi dorească, prin atitudine, să fie campioană.

Mă doare şi pe mine sufletul, pentru că e vorba de FCSB, am fost şi eu acolo şi mi-aş dori şi eu să câştige campionatul după atâta timp. Dar acum, la ceea ce oferă FCSB, e foarte greu să emită pretenţii la câştigarea campionatului.”, a mai spus Ilie Stan.

CFR Cluj nu renunţă la Omrani! Neluţu Varga îi pregăteşte un apartament de 250.000 de euro

Omrani a primit o ofertă impresionantă şi din partea CFR-ului, în contextul prelungirii contractului. Patronul celor de la CFR Cluj, Neluţu Varga, nu a rămas impasibil la posibilitatea ca echipa sa să îşi piardă atacantul.

Conform prosport.ro, Neluţu Varga i-a oferit un apartament în Cluj evaluat la 250.000 de euro, în cazul în care va semna un nou contract cu CFR Cluj.

Omrani în România, până la vară, nu poate să joace decât la CFR Cluj, nu? Asta e clar, nu? Nu mai poate să fie declarat jucător liber şi e la CFR. Are contract până în vară, el trebuie să joace la CFR, dacă se va antrena bine, va juca, dacă nu. Nu va juca dacă nu va face faţă la antrenamente sau la jocuri„, a declarat Dan Petrescu la conferinţa de presă.

 

Reclamă
Recomandări
  • Ilie Stan nu este de acord cu Gigi Becali
  • Patronul FCSB-ului a pregătit oferta pentru Billel Omrani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și