Închide meniul

Billel Omrani poate pleca de la CFR Cluj! Ofertă din La Liga pentru atacantul campioanei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 16:24

Billel Omrani poate pleca de la CFR Cluj! Ofertă din La Liga pentru atacantul campioanei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Bilel Omrani poate pleca de la CFR Cluj. Ofertă din La Liga pentru atacantul campioanei

Potrivit ProSport, Omrani are o ofertă de la Leganes, o formație din a doua jumătate a clasamentului din prima ligă spaniolă. Echipa din suburbiile Madridului are nevoie de atacanți, după ce Braithwaite a plecat la Barcelona și En-Nesyiri la Sevilla.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Leganses se luptă pentru evitarea retrogradării, fiind pe penultimul loc, însă la doar trei puncte de primul loc ce garantează rămânerea în prima ligă. 

Billel Omrani, oferte și din Emiratele Arabe Unite

Dacă o va refuza pe Leganes, Omrani ar mai avea oferte și din Emiratele Arabe Unite, unde ar primi un salariu foarte bun. Cert este că CFR Cluj nu va renunța ușor la serviciile atacantului. Clujenii cer 3.5 milioane de euro.

Totodată, dacă Billel va fi vândut, atunci Dan Petrescu îl poate achziționa pe Nicolae Stanciu, jucător pe care îl dorește din stagiunea viitoare.

Omrani mai are contract cu CFR Cluj până pe 30 iunie 2021. El este cotat la 2.8 milioane de euro de Transfermarkt.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:15 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare Vezi toate știrile
Citește și