Închide meniul

Bogdan Argeş Vintilă s-a despărţit de FCSB! Mesajul antrenorului pentru clubul lui Gigi Becali: „Astăzi am reziliat! Doamne ajută”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 iulie 2021, 21:53

Bogdan Argeş Vintilă s-a despărţit de FCSB! Mesajul antrenorului pentru clubul lui Gigi Becali: „Astăzi am reziliat! Doamne ajută

Bogdan Argeș Vintilă

SportPictures / Paul Ursachi / SportPictures via Hepta

Vintilă a pregătit sezonul trecut echipa secundă a FCSB-ului, însă nu a reuşit să o oprească pe CSA Steaua în drumul spre Liga 2. Astfel, antrenorul a reziliat pe cale amiabilă cu echipa lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Argeş Vintilă s-a despărţit de FCSB! Mesajul antrenorului

„Astăzi am reziliat pe cale amiabilă contractul cu clubul F.C.S.B. Doresc pe această cale să le mulțumesc tuturor celor din club pentru susținerea și ajutorul dat în această perioadă și pentru momentele frumoase petrecute împreună. Le doresc mult succes în continuare! Doamne ajută!”, a scris Bogdan Argeş Vintilă pe Facebook.

Citește și:

Bombă în Liga 1! Gigi Becali îl așteaptă pe Laurențiu Reghecampf la FCSB. Totul depinde de Anamaria Prodan

Se pregătește o mutare spectaculoasă în Liga 1. Laurențiu Reghecampf ar fi interesat de o revenire la FCSB și ar fi putat deja mai multe negocieri cu Gigi Becali.

Laurențiu Reghecampf ar fi din nou în relații bune cu Gigi Becali. După scandalul monstru dintre patronul roș-albaștrilor și Anamaria Prodan, soția lui Reghe, părțile s-ar fi împăcat. Motivul este chiar posibilul divorț dintre impresară și tehnicianul care i-a adus două titluri consecutive lui FCSB.

Reclamă

După ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul de soția sa, acesta i-a făcut mai multe vizite la Palat lui Gigi Becali, scrie Fanatik. Potrivit sursei citate, printre cele mai „fierbinți” subiecte discutate de cei doi a fost și eventuala revenire a lui Reghe pe banca roș-albaștrilor.

Singurul impediment în realizarea mutării lui Reghecampf pe banca FCSB-ului este chiar fostul său colaborator, Thomas Neubert. Aceștia ar fi în relații reci de multă vreme, iar neamțul nu ar accepta să lucreze din nou cu Reghe. Pe de altă parte, Gigi Becali este un mare admirator al lui Neubert, așa că părțile trebuie să ajungă la un compromis.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 15:00 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” Vezi toate știrile
Citește și