Închide meniul

Bombă în Liga 1! Gigi Becali îl așteaptă pe Laurențiu Reghecampf la FCSB. Totul depinde de Anamaria Prodan

Alexandru Ivan Publicat: 1 iulie 2021, 8:35

Reclamă
Bombă în Liga 1! Gigi Becali îl așteaptă pe Laurențiu Reghecampf la FCSB. Totul depinde de Anamaria Prodan

Laurențiu Reghecampf ar putea reveni la FCSB

Hepta

Laurențiu Reghecampf ar fi din nou în relații bune cu Gigi Becali. După scandalul monstru dintre patronul roș-albaștrilor și Anamaria Prodan, soția lui Reghe, părțile s-ar fi împăcat. Motivul este chiar posibilul divorț dintre impresară și tehnicianul care i-a adus două titluri consecutive lui FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf, înapoi la FCSB

După ce Laurențiu Reghecampf a confirmat divorțul de soția sa, acesta i-a făcut mai multe vizite la Palat lui Gigi Becali, scrie Fanatik. Potrivit sursei citate, printre cele mai „fierbinți” subiecte discutate de cei doi a fost și eventuala revenire a lui Reghe pe banca roș-albaștrilor.

Reghecampf i-ar fi transmis lui Becali că vrea să revină în România și că singura echipă pe care ar antrena-o în Liga 1 este FCSB.

Gigi Becali i-ar fi pus o singură condiție lui Reghecampf. Revenirea sa la FCSB se poate produce doar în contextul în care divorțează oficial de Anamaria Prodan. În ceea ce îl privește pe Dinu Todoran, actualul antrenor al roș-albaștrilor, acesta va fi trecut pe „linie moartă” dacă rezultatele sale din primele luni nu sunt pe placul patronului.

Singurul impediment în realizarea mutării lui Reghecampf pe banca FCSB-ului este chiar fostul său colaborator, Thomas Neubert. Aceștia ar fi în relații reci de multă vreme, iar neamțul nu ar accepta să lucreze din nou cu Reghe. Pe de altă parte, Gigi Becali este un mare admirator al lui Neubert, așa că părțile trebuie să ajungă la un compromis.

Reclamă

Gigi Becali, în război cu Anamaria Prodan

Gigi Becali l-a vândut pe Dennis Man la Parma pentru 13 milioane de euro. Deşi jucătorul era impresariat de Anamaria Prodan, firma lui Giovanni Becali a intermediat transferul, iar soţia lui Laurenţiu Reghecampf a fost sărită din schemă. Drept urmare, Anamaria Prodan a decis să îl dea în judecată pe jucător pentru a-i cere daune.

Mă enervez doar când îi aud numele acestei femei, dar să îmi mai aduc și aminte de ceea ce a putut să vorbească ea de mine atunci. Dar îi permite legea să îl dea pe Man în judecată? Unde l-a dat? În civil în România? În Dubai, acolo unde parcă era ea înregistrată ca impresar? Unde l-a dat?

Man era cumva sclav pe plantație și nu știm noi? L-am luat noi cu forța și l-am dus cu japca pe Man la Parma? Nu am vrut eu să îi dăm și ei partea sa? Dar, hai că nu vreau să îmi stric ziua că am zis de mult că nu mai vreau să vorbesc în viața mea de această femeie”, a „tunat” Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

La rândul ei, Anamaria Prodan a vorbit în termeni duri despre Gigi Becali pe care îl acuză de trădare şi lipsă de caracter.

„Pe Man l-am acționat în instanță. Poftim? Cine? Nu știu cine e Gigi Becali, nu știu cine e. Pe mine cine mă trădează, nu mă mai întorc niciodată nici dacă mor de foame. Eu când îți dau totul și tu mă tratezi așa, atunci ești zero în fața mea. Eu cred că Gigi Becali în toată existența lui nu a avut un om care să țină mai mult la el și nici nu a avut vreodată un prieten.

E vorba de caracter. De-aia nici nu are vreun prieten. Eu vin din altă lume, am altă educație. Probabil a obosit să țină pasul. Nu vreau să vorbesc despre Gigi Becali. Toată lumea vorbește de Gigi Becali, dar nimeni nu spune nimic despre el pentru că nu are ce”, a spus Anamaria Prodan

Gigi Becali a ameninţat că niciun jucător de la FCSB nu va mai avea contract de reprezentare cu Anamaria Prodan, dar acest lucru nu s-a întâmplat. Andrei Vlad, devenit din nou rezervă, este unul dintre cei care colaborează cu Anamaria Prodan.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și