Închide meniul

Bogdan Lobonţ e aproape de CSA Steaua! Fostul portar urmează să semneze cu echipa din Ghencea

Alex Masgras Publicat: 3 iulie 2023, 17:00

Reclamă
Bogdan Lobonţ e aproape de CSA Steaua! Fostul portar urmează să semneze cu echipa din Ghencea

Bogdan Lobonţ e aproape de CSA Steaua

Bogdan Lobonţ, în timpul meciului România U20 - Norvegia U20 / Profimedia

Bogdan Lobonţ e aproape de CSA Steaua! Fostul portar al echipei naţionale este liber de contract din vara anului 2022, atunci când înţelegerea sa cu FRF a expirat şi a plecat de pe banca reprezentativei U20.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La un an distanţă, Bogdan Lobonţ este foarte aproape de a îşi găsi un nou angajament. Potrivit gsp.ro, Lobonţ urmează să semneze cu CSA Steaua.

Bogdan Lobonţ e aproape de CSA Steaua! Fostul portar urmează să semneze cu echipa din Ghencea

Fostul portar al echipei naţionale a României ar urma să pregătească echipa de tineret a echipei din Ghencea. El a fost dorit insistent de George Ogăraru, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori al Stelei, iar sursa mai sus menţionată anunţă că Lobonţ a acceptat şi că va semna contractul în cursul zilei de marţi.

Bogdan Lobonţ va reveni pe banca tehnică şi va prelua pentru a treia oară o echipă. Până acum, în cariera sa de antrenor, „pisica” a mai antrenat la U Cluj, în perioada decembrie 2018 – iunie 2019, a fost secund la echipa naţională timp de trei luni în 2019 şi a fost selecţionerul echipei de U20 a României.

În această vară, Bogdan Lobonţ a mai fost dorit şi de FC U Craiova 1948. Echipa lui Adrian Mititelu este condusă în acest moemtn de Dan Vasilică şi Florin Drăgan, după ce s-a despărţit de Joao Janeiro după doar câteva zile de la prezentarea antrenorului portughez.

Reclamă

George Ogăraru e convins că Lobonţ va avea o carieră importantă

În urmă cu câteva săptămâni, George Ogăraru a confirmat negocierile dintre CSA Steaua şi Bogdan Lobonţ, în ceea ce priveşte preluarea echipei de U18 de către fostul portar al naţionalei.

George Ogăraru, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori al Stelei, a confirmat negocierile şi este de părere că preluarea echipei de U18 de către Bogdan Lobonţ nu ar fi un pas înapoi pentru fostul portar al României, făcând o comparaţie cu traseul lui Frank de Boer în antrenorat:

„Suntem în discuții. Antrenorii de la Copii și Juniori au ajuns la final de contract și urmează, perioada aceasta, să prelungim cu unii, cu alții nu. Nu ar fi un pas înapoi să vină la juniori. Vă dau exemplul Frank de Boer: și-a încheiat cariera, a fost luat asistent de van Gaal la naționala Olandei, după a trecut la U13 la Ajax. A antrenat și U17 și, la seniori, când a fost numit, a luat patru campionate consecutive”, a spus George Ogăraru, potrivit Prosport.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa pe care o va prelua Bogdan Lobonţ a câştigat în acest sezon Cupa României. De asemenea, a pierdut titlul în finala cu U Cluj, dar şi Supercupa României, toate la categoria U17.

Bogdan Lobonţ a evoluat în cariera sa de jucător la Corvinul Hunedoara, Rapid, Dinamo, Ajax, Fiorentina şi AS Roma. Ca antrenor, el a antrenat U Cluj şi România U20.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și