Închide meniul

Bogdan Lobonţ negociază cu CSA Steaua. George Ogăraru confirmă: „Suntem în discuţii”

Alex Masgras Publicat: 17 iunie 2023, 19:45

Reclamă
Bogdan Lobonţ negociază cu CSA Steaua. George Ogăraru confirmă: „Suntem în discuţii

Bogdan Lobonţ negociază cu CSA Steaua

Bogdan Lobonţ, în timpul meciului România U20 - Norvegia U20 / ProfiMedia

Bogdan Lobonţ negociază cu CSA Steaua. Fostul portar al naţionalei României poate prelua echipa de U18 a clubului din Ghencea. George Ogăraru a confirmat negocierile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lobonţ nu a mai antrenat în ultimul an, după ce a părăsit banca tehnică a echipei naţionale a României sub 20 de ani.

Bogdan Lobonţ negociază cu CSA Steaua. George Ogăraru confirmă: „Suntem în discuţii”

Bogdan Lobonţ negociază cu CSA Steaua pentru preluarea echipei de U18 a clubului din Ghencea, potrivit Prosport. Fostul portar al echipei naţionale nu a mai antrenat în ultimul an, după ce a fost demis de la România U20, după un singur an pe banca tehnică.

George Ogăraru, coordonatorul Centrului de Copii şi Juniori ai Stelei, a confirmat negocierile şi este de părere că preluarea echipei de U18 de către Bogdan Lobonţ nu ar fi un pas înapoi pentru fostul portar al României, făcând o comparaţie cu traseul lui Frank de Boer în antrenorat:

„Suntem în discuții. Antrenorii de la Copii și Juniori au ajuns la final de contract și urmează, perioada aceasta, să prelungim cu unii, cu alții nu. Nu ar fi un pas înapoi să vină la juniori. Vă dau exemplul Frank de Boer: și-a încheiat cariera, a fost luat asistent de van Gaal la naționala Olandei, după a trecut la U13 la Ajax. A antrenat și U17 și, la seniori, când a fost numit, a luat patru campionate consecutive”, a spus George Ogăraru, potrivit Prosport.

Reclamă

Echipa pe care o poate prelua Bogdan Lobonţ a câştigat în acest sezon Cupa României. De asemenea, a pierdut titlul în finala cu U Cluj, dar şi Supercupa României, toate la categoria U17.

Bogdan Lobonţ a evoluat în cariera sa de jucător la Corvinul Hunedoara, Rapid, Dinamo, Ajax, Fiorentina şi AS Roma. Ca antrenor, el a antrenat U Cluj şi România U20.

Bogdan Lobonţ, amintiri de senzaţie din perioada Ajax

Bogdan Lobonţ a povestit cât de greu i-a fost lui când a ajuns la Ajax. „Lobby” a dezvăluit că lui Cristi Chivu i-a fost şi mai greu decât lui.

Reclamă 4 / 0/3

„Lobby” a povestit de ce el şi Cristi Chivu îşi spuneau unul altuia „Hagi”. Totul pleacă de la faptul că lui Luţu, colegul lor de la naţionala de tineret, i se spunea aşa. Au preluat această poreclă, doar că, după ce au ajuns la naţionala mare, Cristi Chivu a dat nas în nas cu adevăratul Gică Hagi. După această întâmplare i-a spus lui Lobonţ să nu îşi mai zică aşa.

„De la U21 (n.r.: ne spuneam aşa). Mass-media îi spunea lui Luţu „Hagi”. Şi când ne vedeam la naţionala de tineret ne ziceam „Hagi” în sus, „Hagi” în jos. Ne-au luat la naţionala mare. Şi tot aşa, „Hagi, unde stăm?”. Gică Hagi era pe scări. A venit şi l-a întrebat, „Cristi, iar stăm împreună?”. El „Nu, Gică, stau cu Bogdan”. A venit şi mi-a zis: „De azi am terminat cu „Hagi”. Mai încolo, când ne vedeam la Giovanni ne luau să povestim cum ne spuneam „Hagi”. De atunci am decis să ne zicem „Gigi””, a povestit Bogdan Lobonţ în exclusivitate la AS.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna Vezi toate știrile
Citește și