Închide meniul

Bogdan Planic, interzis la CFR Cluj! Anunţul ferm care demolează "trădarea" anului în fotbalul românesc

Antena Sport Publicat: 28 iunie 2020, 9:06 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Reclamă
Bogdan Planic, interzis la CFR Cluj! Anunţul ferm care demolează "trădarea" anului în fotbalul românesc

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Bogdan Planic este interzis la CFR Cluj

Presa din Serbia susţine că Bogdan Planic este dorit de CFR Cluj. Directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara, a avut o primă reacţie cu privire la un posibil transfer al lui Planic în "Gruia".

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acesta spune că, în acest moment, CFR Cluj nu are nevoie de Planic. Sârbul este considerat unul dintre cei mai buni fundaşi centrali din Liga 1. 

"Noi avem cei mai buni 6 fundași centrali din țară. Unde să vină Planic? Jucăm cu 8 pe linia de fund? Nu avem de nevoie de el, nu știu de unde apar aceste știri”, a spus Bogdan Mara pentru gsp.ro

Planic ar mai fi dorit de PAOK Salonic şi Antalya. Pe de altă parte, Becali susţine că cine va încerca să-l deturneze pe Planic poate pierde până la 10 milioane de euro.

Planic, acuzat de Gigi Becali că nu şi-a respectat contractul

Becali l-a dat ca exemplu negativ pe fundașul sârb, spunând că nu și-a respectat contractul de muncă.

Reclamă
Reclamă 4

Situația stă în felul următor. Nu e vorba de ambiția mea, e vorba de reglarea unor lucruri, că noi suntem mai deștepți unii ca alții sau că avem impresari. Trebuie să respectăm contractele. Planic va fi dat ca exemplu și trebuie să plătească clauza de 10 milioane de euro. O să vedem dacă i se termină contractul luna asta.

Eu știu că a primit banii la zi, nu la lună, la zi. A primit două luni bani de la statul român. Conform legilor naționale, la comisia UEFA este o fată Mădălina, care a fost avocata ce ne-a reprezentat pe noi și acum este singura româncă care a făcut parte din comisia UEFA de disciplină.

Noi nu am încălcat legea. El a muncit alea două luni? Noi când am făcut o propunere, unii au acceptat, iar alții nu. El nu a aceptat. Pentru salvarea clubului l-am trimis în șomaj tehnic. În alea două luni trebuie să salvezi clubul. Dacă nu muncești, nu iei bani. A fost situația asta. Pe mine mă avantajează că ei se bazează pe contractul ăsta”, spunea Becali.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:59 29 iun.

Joachim Andersen, de la agonie la extaz în decurs de cinci minute. Gol anulat şi henţ în careu în Germania – Danemarca, la EURO!

23:59 29 iun.

FotoGermania – Danemarca 2-0. Havertz şi Musiala au marcat şi şi-au calificat naţionala în sferturi la EURO 2024

23:39 29 iun.

CFR Cluj, victorie în amicalul cu Slovan Bratislava! Adiţă Păun a revenit cu gol la echipa lui Dan Petrescu

23:15 29 iun.

VideoMax Verstappen a vorbit despre România – Olanda chiar înainte de MP al Austriei (15:45, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Luptă strânsă!”

22:49 29 iun.

FotoMotivul incredibil pentru care s-a oprit meciul dintre Germania şi Danemarca în minutul 35! Ce s-a întâmplat la Dortmund

22:24 29 iun.

„Arată foarte bine, se poate bate la Mister Olympia!” Mihai Stoica e uluit de Ianis Hagi şi îl cere titular în România – Olanda

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 4 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și