Închide meniul

Bogdan Vintilă, încă un discurs despre viitor, schimbări făcute la pauză şi arbitraj. "Vom vedea ce va hotărî conducerea clubului"

Antena Sport Publicat: 12 iulie 2020, 20:25 / Actualizat: 14 noiembrie 2022, 17:00

Reclamă
Bogdan Vintilă, încă un discurs despre viitor, schimbări făcute la pauză şi arbitraj. "Vom vedea ce va hotărî conducerea clubului"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Bogdan Argeș Vintilă, declaraţii după meciul cu Craiova

„Am pierdut un meci pe care nu trebuia să îl pierdem, am făcut greşeli simple. Atunci când adversarul te bate din două penalty-uri, e greu de vorbit. Când tu ai penalty şi nu îl primeşti, e greu de vorbit. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ăsta e fotbalul. Nu fac analiza arbitrajului, dar puteam să mai marcăm de când a început acest final de campionat. E o lipsă de încredere, jucătorii au ocazii, dar nu reuşim să marcăm. 

Avem cele două victorii cu Dinamo, dar nu sunt de ajuns. Mi-am dorit să profităm de pasul în spate al lor, dar nu ne-a ieşit cu schimbarea cu Dumitru”, a spus Bogdan Vintilă, după meciul cu Craiova

Pentru FCSB, meciul cu Sepsi din finala Cupei României poate deveni decisiv pentru obţinerea biletelor pentru Europa League. Totuşi, roş-albaştrii nu uită nici de partida cu CFR, care poate decide unde va merge titlul în acest sezon.

„Vom vedea ce va hotărî conducerea clubului, asta se va întâmpla. Orice s-ar întâmpla pe viitor cu mine, mi-am asumat. Dacă nu am încredere în partida viitoare, trebuie să ne lăsăm de meserie. 

Reclamă
Reclamă

Avem un meci cu CFR şi finala Cupei României. Trebuie să strângem rândurile. Trebuie să muncim mai mult, mâine e o zi nouă. Trecem prin momente mai puţin bune, dar mergem înainte”, a mai spus Vintilă.

Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

23:55 27 sept.

VIDEOEstoril – Sporting 0-3.Victorii pe linie pentru campioana en-titre. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

23:42 27 sept.

EXCLUSIVDetalii din interiorul familiei despre viitorul lui Edi Iordănescu: „Înclin să cred că acolo va merge să antreneze”

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și