Închide meniul

Bombă la Dinamo! Steliano Filip și-a depus memoriu și vrea să plece. Ce l-a nemulțumit pe fundașul „câinilor”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 17 iunie 2021, 21:37

Bombă la Dinamo! Steliano Filip și-a depus memoriu și vrea să plece. Ce l-a nemulțumit pe fundașul „câinilor

Steliano Filip, replică pentru Mircea Rednic

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Steliano Filip e supărat pe acționarii din DDB că nu i-au plătit mai multe salarii restante, scrie Pro Sport. Acesta și-a depus memoriu și așteaptă să devină liber de contract.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Steliano Filip vrea să plece de la Dinamo

Steliano Filip îi anunțase de mai mult timp pe șefii lui Dinamo că nu va efectua pregătirea de vară alături de echipă. Fundașul s-a operat de deviație de sept și are voie să facă efort timp de două săptămâni. Filip nu s-ar fi recuperat la timp pentru plecarea în cantonament alături de lotul lui Dusan Uhrin.

Filip câștigă 7.000 de euro pe lună la Dinamo. Acesta a fost unul dintre cei mai buni jucători ai „câinilor” în returul din stagiunea precedentă, contribuind decisiv la salvarea de la retrogradare.

17 meciuri a jucat Steliano Filip pentru Dinamo în ultimul sezon al Ligii 1, reușind să înscrie și un gol în campionat. 400 de mii de euro este cota de piață a lui Steliano Filip, potrivit Transfermarkt.

Diego Fabbrini, cu gândul la plecare

Diego Fabbrini, unul dintre cei mai bine plătiţi jucători ai grupării din Ştefan cel Mare, e cu gândul la plecare. Mijlocaşul italian nu a fost prezent la reunirea lotului, însă a venit la vizita medicală.

Reclamă

Întrebat despre viitorul său, dinamovistul a lăsat de înţeles faptul că se gândeşte la plecare. Problemele financiare din cadrul clubului sunt principalul motiv. În jur de 18.000 de euro câştigă Fabbrini la Dinamo.

„În câteva zile voi decide ce voi face, nu știu ce să spun acum. Nu știu ce așteptări să am de la Dinamo. În zilele următoare o să mă decid asupra viitorului meu. Situația este dificilă, toată lumea știe asta”, a spus Fabbrini la vizita medicală.

Potrivit site-urilor de specialitate, mijlocaşul italian este cotat la 500.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

 

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și