Închide meniul

Botoşani – FCSB 1-3 | Valeriu Iftime a răbufnit în direct! "Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist. Sunt greșeli castastrofale! A fost un meci câștigat de arbitru"

Antena Sport Publicat: 6 mai 2021, 19:12

Botoşani – FCSB 1-3 | Valeriu Iftime a răbufnit în direct! "Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist. Sunt greșeli castastrofale! A fost un meci câștigat de arbitru"

Hepta

Valeriu Iftime a răbufnit după Botoşani - FCSB 1-3

  • Botoşani - FCSB 1-3
  • Adrian Cojocaru a acordat două penalty-uri pentru FCSB

"Cred că sunt două, trei faze de arbitraj în defavoarea noastră. Fault la Roman, penalty pentru noi, apoi n-a fost fault la Olaru, la penalty-ul cu numărul 2. Mai este o altă gafă, Andrei Chindriș e călcat pe gambă de Radunovic, mingea era în joc. Mi-e atât de lehamite, sunt atât de trist, pentru că lucrurile duc în alte speculații. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Botoşani – FCSB 1-3. Valeriu Iftime: Ce fac eu acum, că nu mă mai mult lupt la locul 4?

Dar ce poți să spui pentru un asemenea arbitru? Ce fac eu acum, că nu mă mai mult lupt la locul 4? Eu plătesc, țin echipa, dar cu ce cuvinte să vorbesc acum? Sunt greșeli castastrofale! A fost un meci câștigat de arbitru. Un asemenea măcelar te pune la punct!

Dacă analizezi atent meciul, poți într-adevăr să vezi niște greșeli impardonabile la Braun. Dar poți să îi zici lui Braun, din Germania, că e pro FCSB? Nu îl mănâncă ceilalți? Dacă noi credem că Botoșani și Clinceni suntem cu FCSB, iar Sepsi cu CFR Cluj… Într-adevăr, sunt și niște greșeli de care cârcotașii pot vorbi", a spus Iftime, citat de gsp.ro. 

Reclamă

Programul lui CFR Cluj şi FCSB pănă la finalul play-off-ului

Etapa a 7-a

Etapa a 8-a

Reclamă

Etapa a 9-a

Etapa a 10-a

După primele 6 etape din play-off, CFR Cluj e pe locul 1, cu 45 de puncte, cu două mai multe decât FCSB. Craiova încheie podiumul, cu 37 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17
apr.
0:46
Ce i-a putut spune Xavi lui Istvan Kovacs, la finalul meciului Barcelona – PSG 1-4. Arbitrul român, făcut praf
17
apr.
0:08
VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona 0-1 a fost în AntenaPLAY. „Leii” au făcut un pas uriaş în lupta la titlu din Liga Portugal
23:55 PSG – Borussia Dortmund, prima semifinală din Champions League! Barcelona şi Atletico, OUT! Meci de „foc” pentru Istvan Kovacs 23:50 VIDEOSouthampton – Preston 3-0 a fost în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!
Mihai Stoica a dezvăluit cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului
Liga 1 • 10:00
Cum va arăta echipa de Champions League a FCSB-ului! Gigi Becali transferă cinci jucători după câştigarea titlului