Închide meniul

Botoşani – FCSB | Nu e deloc stângaci! :) Darius Olaru, performanţă incredibilă: e dreptaci, dar toate golurile le-a marcat cu stângul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 28 februarie 2021, 19:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Botoşani – FCSB | Nu e deloc stângaci! :) Darius Olaru, performanţă incredibilă: e dreptaci, dar toate golurile le-a marcat cu stângul

Captură Telekomsport

Darius Olaru, încă un gol superb

Darius Olaru a marcat golul cu numărul 5 al sezonului pentru FCSB în partida cu Botoşani. Culmea, toate reuşitele au venit în urma unor execuţii cu piciorul stâng. Olaru este dreptaci la bază. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Olaru trece prin cea mai bună perioadă a carierei la FCSB. Mijlocaşul a marcat şi singurul gol al partidei cu Chindia, din etapa trecută. Tot atunci, Olaru a vorbit despre faptul că marchează doar cu piciorul stâng, deşi este dreptaci. 

Până să marcheze cu Botoşani, Olaru a fost la un pas de accidentare după ce l-a faultat pe Andrei Chindriş. A primit doar galben şi a avut nevoie de îngrijiri medicale pentru a continua partida. 

Darius Olaru: "Sunt dreptaci de picior"

"Sunt dreptaci de picior, dar în acest sezon nu am reuşit să marchez deloc cu dreptul, am dat 4 goluri cu stângul. Eu stau mereu pe respingere. Nu m-am gândit de două ori, am dat şutul la poartă şi mi-a ieşit", a spus Darius Olaru, marcatorul singurului gol din FCSB – Chindia.

Cota lui Darius Olaru este într-o continuă creştere chiar şi pe timpul pandemiei. Conform Transfermarkt, jucătorul care a înscris 2 goluri în 13 meciuri pentru România U21 a ajuns să valoreze 2 milioane de euro. Becali a anunţat că vrea 10 milioane de euro, deşi ruşii de la Rubin Kazan au oferit, de curând, 1.700.000 de euro pentru mijlocaşul FCSB

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și