Închide meniul

Calvarul trăit de Marko Momcilovic după revenirea în România! Atac la FCSB 

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iulie 2020, 5:34 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Calvarul trăit de Marko Momcilovic după revenirea în România! Atac la FCSB 

SportPictures / Sport Pictures

Marko Momcilovic a terminat contractul cu FCSB

Momcilovic a răbufnit la adresa celor de la FCSB. Clubul de care a aparținut până pe 30 iunie nu l-a mai băgat deloc în seamă, deși i s-a transmis să se prezinte în România pe 3 iunie. Fundașul sârb susține că cei din conducere l-au forțat să renunțe la salariul pe ultimele luni. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momcilovic: "M-au băgat în șomaj fără să mă anunțe" 

"M-au băgat în șomaj tehnic fără să mă anunțe. Mi-au trimis doar un mail. Argăseală îmi tot zicea că dacă nu mai am pretenții la salariile pe martie, aprilie, mai și iunie, îmi dau hârtie că pot să plec deja, deși eu aveam contract până pe 30 iunie. 

Apoi, pe 3 iunie, mi-a spus că dacă nu renunț la bani, să vin în România, să fiu testat și să fac vizita medicală. Am venit cu mașina, un drum de 10 ore, să mă prezint la timp. Dar aici, nimeni nu mi-a mai răspuns. 

Am stat în apartamentul închiriat de mine, că nu m-au chemat la bază. N-am făcut teste, nici vizita medicală", a declarat Momcilovic pentru GSP

Momcilovic: "Venea poliția să mă verifice, de două ori pe zi" 

"Am stat 14 zile la izolare, singur. Îmi aduceau provizii alimentare cei de la AFAN, că nu aveam voie să ies. Venea poliția să mă verifice de două ori pe zi. 

Reclamă

Așa am pierdut două săptămâni, inclusiv ce acumulasem în pregătirea din Serbia. De ce? De ce m-au mai chemat dacă nu voiau să mă folosească? Sperau că am să cedez psihic și o să renunț la acele salarii", a mai spus Momcilovic.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:15 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! 22:06 Un club a ajuns în liga a doua după ce s-a deschis o anchetă în privinţa legăturilor sale cu Roman Abramovich! 22:05 LIVE VIDEOPalermo – Parma este acum în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte Vezi toate știrile
Citește și