Închide meniul

„Cam asta e faţa echipei”. Avertisment pentru Dan Petrescu după o nouă înfrângere a CFR-ului: „Ar trebui judecat la finalul sezonului”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 8:18

„Cam asta e faţa echipei. Avertisment pentru Dan Petrescu după o nouă înfrângere a CFR-ului: „Ar trebui judecat la finalul sezonului

Dan Petrescu se teme şi de la 10 puncte distanţă de FCSB

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via Hepta

O nouă înfrângere pentru campioana României în Europa. După CFR Cluj – Alkmaar 0-1, ardelenii au rămas ultimii în grupa de Conference League, iar şansele de a merge mai departe sunt mici după doar un punct acumulat în trei parte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Avertisment pentru Dan Petrescu

Ilie Dumitrescu a criticat evoluţia slabă a mai multor jucători de la CFR Cluj. Este dezamăgit de prestaţia lui Denis Alibec sau Claudiu Petrila, fotbalişti introduşi de Dan Petrescu în partea a doua a meciului.

„Păun și Deac n-au fost într-o seară foarte bună. În doi atacanți, cu spatele la poartă, le-a fost foarte greu cu fundașii centrali. A fost un meci de uzură, fără consistență și ocazii importante. Foarte puțin pe faza ofensivă Manea și Camora. Eu zic că a fost un plus față de prima repriză. În prima repriză nu am pus probleme și nu ne-a ieșit nici pressing-ul.

Începutul din repriza a doua mi-a adus aminte de CFR-ul ăla, dar foarte puțin pentru a scoate un rezultat. Anumiți jucători care ar trebui să aducă plusul au fost scoși – Debeljuh, Omrani. Alibec n-a intrat bine în joc, a scos doar un fault, Petrila e în altă competiție, alt nivel, are nevoie de timp. Costache a avut puțin timp la dispoziție. Cam asta este realitatea, cam asta este fața echipei în momentul de față”, a spus Ilie Dumitrescu, anunţă digisport.ro.

Citește și:

Ili Dumitrescu îl apără pe Dan Petrescu

Fost coleg în Generaţia de Aur cu Dan Petrescu, Ilie Dumitrescu nu crede că antrenorul CFR-ului ar trebui demis„Nu știu de ce ne punem noi întrebarea că acest proiect nu va fi dus la capăt. Băiatul ăsta (n.r – Dan Petrescu) nu mai are ce să demonstreze, a câștigat trei campionate, ne-a reprezentat la cel mai înalt nivel în cupele europene. Eu cred că Petrescu ar trebui judecat la finalul sezonului.

Reclamă

El are expertiza unui proiect, are o relație specială cu omul ăsta (n.r – patronul echipei), care l-a sunat la 4 dimineață să vină la Cluj. Trebuie să aibă încredere în acest proiect Neluțu Varga. Eu, dacă aș fi implicat, nici nu m-aș gândi la așa ceva. M-aș gândi ce să facem să fim mai puternici, nu să destabilizăm atmosfera la echipă, atât la CFR Cluj, cât și la FCSB.

Eu mă uit la Mourinho, 1-6 la Bodo/Glimt. Crezi că se va pune problema să fie schimbat Mourinho după rezultatul ăsta? Eu cred că e prematur să vorbim de vreo schimbare la CFR, dar există și subiectul ăsta pe tapet acum. Apropo de zona asta contabilă, cred că d-asta a fost adus Dan Petrescu la CFR, pentru venituri și rezultate”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și