Închide meniul

„Cantitatea era aproape zero!” Magaye Gueye a rupt tăcerea despre cazul „cocaina”. Senegalezul a dat de pământ cu șefii lui Dinamo. „Nu le-a păsat de mine!”

Alexandru Ivan Publicat: 17 februarie 2022, 16:36

„Cantitatea era aproape zero! Magaye Gueye a rupt tăcerea despre cazul „cocaina. Senegalezul a dat de pământ cu șefii lui Dinamo. „Nu le-a păsat de mine!

Magaye Gueye, despre cazul "cocaina"

Profimedia

  • Magaye Gueye a rupt tăcerea despre cazul „cocaina”
  • Senegalezul a dat de pământ cu șefii lui Dinamo

Magaye Gueye a fost depistat cu cocaină în urma testelor făcute după un derby Dinamo – FCSB 1-0 din Cupa României, câştigat de dinamovişti cu 1-0, în februarie 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Magaye Gueye i-a făcut praf pe șefii lui Dinamo după cazul „cocaina”

Gueye s-a hotărât să rupă tăcerea la un an de la eveniment și susține că cantitatea de cocaină depistată în corpul său a fost una foarte mică. Senegalezul consideră că șefii lui Dinamo l-au tratat nedrept.

„M-am gândit că este o glumă că am ieşit pozitiv cu cocaină. Eşantionul a arătat că era aproape zero cantitatea şi că nu a fost luată în mod voluntar. Acesta este motivul pentru care interdicţia mea a fost de numai 3 luni.

Reclamă

Am simţit că celor de la Dinamo nu le-a păsat de mine sau de cum trăiesc eu. Am fost dat afară din hotel pentru că nu au plătit. Mi-au tot spus că-mi vor plăti salariul, dar n-au făcut-o. Mă certam cu ei şi nu voiam să mă antrenez.

Sunt o persoană sensibilă şi îmi pot pierde capul foarte repede. Am întâlnit nişte oameni răi acolo. Am fost într-un loc rău şi atunci ţi se pot întâmpla lucruri stupide”, a spus Magaye Gueye, potrivit evertonfc.com.

Reclamă

După ce Gueye a fost prins dopat cu cocaină, senegalezul a fost dat afară imediat de la Dinamo.

Magaye Gueye a bifat 19 apariții în total pentru Dinamo, reușind să înscrie două goluri. Înainte să ajungă în România, el a evoluat pentru Qarabag, în  Azerbaidjan. Cea mai importantă echipă din CV-ul său este Everton. Senegalezul a bifat 39 de apariții pentru formația din Premier League.

Magaye Gueye, părăsit de Laurette chiar înainte de nuntă

Gueye a primit o lovitură dură pe plan personal în urmă cu puțină vreme. Laurette Atindehou s-a despărțit de iubitul ei, chiar înainte de nuntă. Relația dintre Laurette și Magaye Gueye părea că merge perfect, dar mulatra a fost cea care a vrut să încheie conturile cu fostul jucător al lui Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima perioadă petrecută împreună de cei doi a fost o vacanță în Statele Unite, acolo unde au fost însoțiți și de fiica lui Laurette. Astfel, Ziua Îndrăgostiților îi prinde deja separați pe cei doi.

Conform ciao.ro, relația la distanță a fost cauza despărțirii dintre cei doi. Asta la doar câteva luni de când Laurette, buna prietenă a lui Ion Țiriac, povestea cât de îndrăgostită era de jucătorul implicat într-un scandal uriaș pe vremea când evolua la Dinamo.

Gueye avea o relaţie cu Laurette Atindehou de la finalul anului 2020. Cei doi s-au cunoscut după ce au fost schimb de like-uri pe Instagram.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo