Închide meniul

Capitolul la care Valentin Mihăilă nu excelează. Ce problemă are jucătorul Craiovei. ”El are un deficit”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 26 mai 2020, 16:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Capitolul la care Valentin Mihăilă nu excelează. Ce problemă are jucătorul Craiovei. ”El are un deficit”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Capitolul la care Valentin Mihăila nu excelează. Ce problemă are jucătorul Craiovei. ”El are un deficit”

Bratu l-a antrenat pe Mihăilă la naționala U-19 a României și vede multe calități la mijlocașul Universității, care este unul dintre cei mai buni tineri din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Bratu: ”Mihăilă are o problemă, un deficit”

"Un jucător care chiar și-a pus amprenta în ultimul an este Valentin Mihăilă, de la Craiova, cu care eu am colaborat foarte bine, pe care l-am adus la echipa națională. Alerga foarte bine, are o viteză foarte bună, o viteză lungă așa, un fel de alergătură.

El are o problemă, un deficit, din punctul meu de vedere, cel al forței. Dacă ar reuși să mai rămână două sezoane sau un sezon și jumătate, ar fi foarte bine, ar pune cărniță mai multă pe el, ar putea progresa. Are caracter, e dintr-o familie ok, tatăl lui chiar și-a dorit să ajungă fotbalist, a primit sprijin total. Mihăilă are acest curaj, tupeu pozitiv și ai știut cum să își folosească viteza", a declarat Bratu, pentru Digi Sport.

Valentin Mihăilă este dorit de o echipă din La Liga

Mihăilă este în acest moment cel mai bun produs de export al Universităţii Craiova. Internaţionalul în vârstă de 20 de ani le-a atras atenţia celor de la Liverpool, dar este mai aproape de un transfer în La Liga. Din sursele AntenaSport, un club din Spania a început negocierile pentru jucătorul care a dat 5 goluri în acest sezon de Liga 1.

Mihailă este evaluat pe transfermarkt la doar 1,3 milioane de euro, dar tranzacţia s-ar putea face în schimbul unei sume mult mai mari. Fotbalistul nu se grăbeşte să plece de la Craiova şi le-a spus deja colegilor că vrea să câştige mai întâi titlul cu oltenii.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și