Închide meniul

„Captură” uriaşă a jandarmilor în timpul derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. S-au descoperit genţi pline cu materiale pirotehnice şi bâte!

Publicat: 3 octombrie 2021, 22:35 / Actualizat: 4 octombrie 2021, 11:18

Reclamă
„Captură uriaşă a jandarmilor în timpul derby-ului FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. S-au descoperit genţi pline cu materiale pirotehnice şi bâte!

Fanii au aruncat cu torţe pe teren în timpul derby-ului Craiovei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

În primele minute ale partidei din Bănie, jandarmii doljeni au descoperit, în una dintre lojele echipei lui Adrian Mititelu, genţi cu obiecte interzise. În acestea erau mai multe bâte şi obiecte pirotehnice. Toate au fost confiscate!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
Jandarmii au descoperit mai multe genţi cu bâte
Jandarmii au descoperit mai multe genţi cu bâte

Genţi cu materiale pirotehnice şi bâte, descoperite de jandarmi

Au fost incidente şi în timpul disputei. Mai mulţi fani ai lui FC U Craiova 1948 au încercat să se ducă în sectorul rezervat oaspeţilor. Stewarzii au reuşit cu greu să îi oprească. De altfel, fanii din Peluza Sud anunţaseră că nu se vor prezenta la Derby-ul Băniei din cauza măsurilor luate de autorităţile medicale. S-au răzgândit pe ultima sută de metri.

Jandarmii au putut să oprească, în totalitate, show-ul pirotehnic pregătit de suporteri. Aceştia au aruncat cu mai multe torţe pe teren, în minutul 10, iar meciul a fost oprit pentru o scurtă perioadă de timp.

Laurenţiu Reghecampf a „aprins” derby-ul. Ce mesaj a avut pentru fanii rivalei

Ultraşii echipei lui Adrian Mititelu ameninţaseră că nu vor veni la stadion, dacă va fi permis doar accesul persoanelor vaccinate. Replica lui Laurenţiu Reghecampf a venit la conferinţa de presă.

Dacă noi suntem în stare să organizăm un meci cu stadionul plin, nu suntem în stare să organizăm un meci cu 30%. Probabil, din anumite motive, nu se vrea să se joace cu spectatori. Cei care organizează nu vor. Dacă ne dau nouă dreptul să organizăm, vom juca cu jucători. La ce trebuie să ocolim? Spuneți adevărul. Nu se vrea pentru că probabil noi vom avea mai mulți fani.

Reclamă
Reclamă 4

Punct, despre ce să vorbim? Eu nu spun negativ despre cei de la U Craiova 1948, dar nici să umblăm pe ocolite. Să spunem corect și direct. Mie, când mă duc la restaurant, mi se cere vaccinul”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Recomandări

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:44

Germanii „au luat foc”, după faza controversată din meciul cu Spania, şi s-au năpustit asupra arbitrului: „Cel mai slab din lume”

22:30

LIVE TEXTPortugalia – Franţa 0-0. Duel stelar pentru semifinalele EURO 2024, între Cristiano Ronaldo şi Kylian Mbappe

22:18

Eliberat din închisoare, Bocciu a dezvăluit de ce a renunţat să mai fie liderul galeriei Rapidului: „Totul a fost o făcătură”

22:08

Pierderi uriaşe pentru Spania, după meciul nebun cu Germania! Patru jucători vor rata semifinala de la EURO 2024

21:58

Mihai Stoica a găsit o explicaţie uluitoare pentru ratările uriaşe ale lui Marius Ştefănescu! Motivul invocat de oficialul FCSB

21:47

Toni Kroos şi-a luat „adio” de la fotbal, după Spania – Germania 2-1! Momente emoţionante, la ultimul meci din carieră

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și