Închide meniul
Video

Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 | Laurenţiu Reghecampf, răspuns dur pentru ultraşii care susţin echipa lui Mititelu: „Spuneţi adevărul! Nu se vrea pentru că noi vom avea mai mulţi fani!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 septembrie 2021, 18:11 / Actualizat: 30 septembrie 2021, 21:43

Laurenţiu Reghecampf, replică dură pentru ultraşii echipei lui Mititelu

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Fanii din Peluza Sud 1997 au trimis un comunicat extrem de virulent. Suporterii echipei lui Adrian Mutu sunt nemulţumiţi de faptul că la derby ar putea avea accesul permis doar fanii vaccinaţi complet contra COVID. Mai mult, aceştia spun că dacă nu se schimbă decizia nu vor merge la meci.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, antrenorul Universităţii Craiova, susţine că toate aceste ameninţări ascund faptul că susţinătorii echipei lui Adrian Mititelu se tem că vor mai mai puţini pe stadion.

„Dacă noi suntem în stare să organizăm un meci cu stadionul plin, nu suntem în stare să organizăm un meci cu 30%. Probabil, din anumite motive, nu se vrea să se joace cu spectatori. Cei care organizează nu vor. Dacă ne dau nouă dreptul să organizăm, vom juca cu jucători. La ce trebuie să ocolim? Spuneți adevărul. Nu se vrea pentru că probabil noi vom avea mai mulți fani.

Punct, despre ce să vorbim? Eu nu spun negativ despre cei de la U Craiova 1948, dar nici să umblăm pe ocolite. Să spunem corect și direct. Mie, când mă duc la restaurant, mi se cere vaccinul”, a spus Laurenţiu Reghecampf.

Fanii echipei lui Adrian Mutu se revoltă

Fanii din Peluza Sud 1997 spun că este o discriminare pentru cei care nu s-au vaccinat şi că dacă nu se va schimba această decizie nu vor mai merge la niciun meci. Astfel, echipa pregătită de Adrian Mutu riscă să nu fie susţinută de facţiunea dură care a rămas alături de această echipă şi în ligile inferioare.

Reclamă

„Opriți discriminarea! Conform ultimelor zvonuri apărute, la competițiile sportive vor putea intra pe stadion doar persoane vaccinate.

Nu credem în conspirații, nu dorim să intrăm în subiecte legate de virusologie sau alte aspecte de ordin medical, ci doar ne anunțam poziția fermă în fața acestei decizii. Din momentul în care vor putea intra pe stadion atât persoanele nevaccinate, cât și cele vaccinate, vom fi prezenți, așa cum am fost și până acum.

Libertate pentru suporteri!”, este comunicatul celor de la Peluza Sud 97, postat pe pagina oficială de facebook.

Reclamă 4 / 0/3

DSP Dolj a anunțat joi, la ora 11.00, că rata de infectare în municipiul Craiova a ajuns la 6,22/1.000 de locuitori. Universitatea Craiova – FC U Craiova 1948 va fi duminică, în format LIVE TEXT, pe AS.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și