Închide meniul

„Care e Steaua adevărată?” Marius Lăcătuș, contrat de Helmut Duckadam: „Ea e continuatoarea!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 februarie 2023, 20:49

„Care e Steaua adevărată? Marius Lăcătuș, contrat de Helmut Duckadam: „Ea e continuatoarea!

Marius Lăcătuș și Helmut Duckadam, despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB

Colaj cu Marius Lăcătuș și Helmut Duckadam / Hepta

Marius Lăcătuș, Helmut Duckadam și Gabi Balint au discutat despre conflictul dintre FCSB și CSA Steaua. Legendele care au câștigat Cupa Campionilor Europeni în 1986 au păreri împărțite în ceea ce privește identitatea celei mai titrate formații din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Lăcătuș și Gabi Balint sunt de partea celor de la CSA Steaua, în timp ce Helmut Duckadam o susține pe FCSB. Aceștia s-au contrat cu privire la identitatea echipei.

Marius Lăcătuș și Helmut Duckadam, despre conflictul dintre CSA Steaua și FCSB

„Hai să ne înțelegem, una e să fie FCSB, alta e să fie Steaua. Eu vorbesc de numele echipei. Eu am antrenat Steaua, cea care juca în Ghencea. Dacă nu ieșeau toate problemele astea la iveală probabil că rămânea așa. Din moment ce nu mai porți numele de Steaua înseamnă că nu ești Steaua”, a spus Marius Lăcătuș.

„FCSB e continuatoarea, care a evoluat în Europa și peste tot. La ora actuală UEFA o recunoaște ca o continuare e echipei din 1986. Mă refer strict la echipă care a continuat”, a replicat Duckadam.

Dumitru Dragomir, de partea lui Gigi Becali în războiul CSA Steaua – FCSB

Dumitru Dragomir refuză să numească trupa de pe podiumul Ligii 1 FCSB, ci se raportează la formația lui Gigi Becali ca fiind Steaua. „Mitică” este de părere că Gigi Becali a cumpărat, în urmă cu mai bine de 15 ani, Steaua, și nu FCSB, echipă care susține că în prezent valoarează aproximativ 40 de milioane de euro.

Reclamă

„O să îi zic Steaua FCSB-ului . De ce să nu îi spun Steaua? Spuneţi-le celor de la CNA…Eu care ştiu ce s-a întâmplat, dau scris la CNA că FCSB este adevărata Steaua. Piţurcă şi Lăcătuş au fost antrenori la FCSB?

Înseamnă că şi CNA-ul nu este de partea dreptăţii. Povestea este că e Steaua, clar, numai că Becali, neavând jurişti ca lumea în jurul lui, nu a scris nişte lucruri.

Când a cumpărat-o ce a cumpărat? Exista FCSB atunci, a cumpărat FCSB? Exista Steaua. A dat bani pe Steaua. A dat patru milioane de euro. Acum ar costa pe la 40-50 de milioane de euro. Păi patru milioane de atunci sunt 30 de acum.

Reclamă 4 / 0/3

Este o decizie nedreaptă, dar aici este de felicitat Talpan. Este un jurist abil. A fost nedreptăţit şi trebuia să ia şi el bani de la Gigi Becali. El a fost exclus şi s-a supărat. L-au exclus total. Trebuia să plătească nişte bani legali, în urma cărora să plătească nişte impozite”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Gigi Becali a anunţat revenirea celor de la FCSB în Ghencea

Gigi Becali a anunţat la începutul anului că FCSB va face o cerere pentru a juca pe stadionul din Ghencea. Patronul roş-albaştrilor e de părere că echipa sa va putea juca pe noul stadion din Ghencea.

„Vom face o cerere. Eu sunt la curent cu asta. Ciolacu s-a ținut de cuvânt. Numai că ei au cerut să aibă o Hotărâre de Guvern. Ei pot să închirieze, însă trebuie să aibă și o formulă de închiriere și trebuie să dea și o hotărâre de Guvern.

Am vorbit cu Hrebenciuc. Mi-a spus că Ciolacu se ține de cuvânt de toate pe care ni le-a promis și normal că o să putem să jucăm”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și