Închide meniul

Dumitru Dragomir, de partea lui Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua: „Dau scris că FCSB este adevărata Steaua!”

Viviana Moraru Publicat: 13 februarie 2023, 18:08

Reclamă
Dumitru Dragomir, de partea lui Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua: Dau scris că FCSB este adevărata Steaua!”

Gigi Becali a lansat un nou atac la Marius Lăcătuş

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Dumitru Dragomir este de partea lui Gigi Becali, în războiul pe care patronul de la FCSB îl are cu cei de la CSA Steaua. Fostul șef de la LPF susține că adevărata Steaua este formația din prima ligă, și nu cea antrenată de Daniel Oprița.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a dus un adevărat război în instanță cu cei de la CSA Steaua în ultimii ani, pentru a-și dovedi punctul de vedere, legat de faptul că FCSB este continuatoarea trupei legendare, și nu echipa din liga secundă.

Dumitru Dragomir, de partea lui Gigi Becali în războiul CSA Steaua – FCSB

Dumitru Dragomir refuză să numească trupa de pe podiumul Ligii 1 FCSB, ci se raportează la formația lui Gigi Becali ca fiind Steaua. „Mitică” este de părere că Gigi Becali a cumpărat, în urmă cu mai bine de 15 ani, Steaua, și nu FCSB, echipă care susține că în prezent valoarează aproximativ 40 de milioane de euro.

Totodată, fostul șef de la LPF l-a felicitat pe Florin Talpan, pentru abilitatea de care a dat dovadă în procesul cu Gigi Becali.

„O să îi zic Steaua FCSB-ului . De ce să nu îi spun Steaua? Spuneţi-le celor de la CNA…Eu care ştiu ce s-a întâmplat, dau scris la CNA că FCSB este adevărata Steaua. Piţurcă şi Lăcătuş au fost antrenori la FCSB?

Reclamă

Înseamnă că şi CNA-ul nu este de partea dreptăţii. Povestea este că e Steaua, clar, numai că Becali, neavând jurişti ca lumea în jurul lui, nu a scris nişte lucruri.

Când a cumpărat-o ce a cumpărat? Exista FCSB atunci, a cumpărat FCSB? Exista Steaua. A dat bani pe Steaua. A dat patru milioane de euro. Acum ar costa pe la 40-50 de milioane de euro. Păi patru milioane de atunci sunt 30 de acum.

Este o decizie nedreaptă, dar aici este de felicitat Talpan. Este un jurist abil. A fost nedreptăţit şi trebuia să ia şi el bani de la Gigi Becali. El a fost exclus şi s-a supărat. L-au exclus total. Trebuia să plătească nişte bani legali, în urma cărora să plătească nişte impozite”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Cifre record! CSA Steaua a dezvăluit bugetul total cheltuit în 2022

Cifre record! CSA Steaua a dezvăluit bugetul total cheltuit în 2022. Clubul Sportiv al Armatei a prezentat bilanțul financiar pe anul trecut, în care au fost înregistrate veniturile și cheltuielile tuturor secțiilor sportive. Echipa de fotbal a “militarilor”, pregătită de Daniel Oprița, a beneficiat, la rândul ei, de o sumă promițătoare.

Între timp, s-au aflat sumele cheltuite de CSA Steaua în anul fiscal 2022. Potrivit digisport.ro, bugetul total, pentru cele 32 de secții sportive din cadrul clubului, a fost de aproximativ 134 de milioane de lei, adică 27,37 milioane de euro.

Este cel mai mare buget avut la dispoziție vreodată de clubul din Ghencea. Conform bilanțului prezentat, veniturile și cheltuielile ale CSA Steaua au fost egale, în valoare de 134.020.000 lei.

Sumele au crescut semnificativ față de anul 2022, când CSA Steaua a avut un buget de 116.662.000 lei (aproximativ 23,6 milioane de euro).

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” Vezi toate știrile
Citește și