Închide meniul

Cât costă biletele pentru Supercupa României, FCSB – Corvinul Hunedoara, de pe stadionul „Steaua”! Anunțul făcut de FRF

Alex Ioniță Publicat: 13 iunie 2024, 19:44

Reclamă
Cât costă biletele pentru Supercupa României, FCSB – Corvinul Hunedoara, de pe stadionul Steaua”! Anunțul făcut de FRF

Cât costă biletele pentru Supercupa României, FCSB - Corvinul Hunedoara, de pe stadionul „Steaua”!

Profimedia

Iată cât costă biletele pentru Supercupa României, FCSB – Corvinul Hunedoara, de pe stadionul „Steaua”! Vineri, la ora 12:00, vor fi puse în vânzare online biletele la Supercupa României, ediţia 2024, informează frf.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana României, FCSB, şi câştigătoarea Cupei României Betano, Corvinul Hunedoara, vor lupta pentru trofeu joi, 4 iulie, de la ora 20:00, pe stadionul Steaua.

Cât costă biletele pentru Supercupa României, FCSB – Corvinul Hunedoara, de pe stadionul „Steaua”!

Biletele vor fi disponibile pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro, preţul acestora fiind de 30 lei la peluze, respectiv 50 lei la tribune, notează news.ro.

Copiii cu vârsta sub 14 ani vor avea acces gratuit în zona destinată familiilor ”Tribuna 1 si 2 Family Zone”, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero.

Biletele vor fi livrate în format digital la adresa de mail înregistrată.

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a câștigat titlul în stagiunea de Liga 1 care tocmai s-a încheiat, în timp ce Corvinul Hunedoara este deținătoarea Cupei. Astfel, sezonul va începe mai repede pentru cele două formații, care vor lupta și pentru calificarea în cupele europene.

Corvinul Hunedoara, un nou transfer de senzație

Corvinul Hunedoara a reușit un nou transfer de senzație pentru preliminariile Europa League! Oficialii echipei care a câștigat Cupa României s-au înțeles cu Desley Ubbink, jucător care a mai trecut prin România, la UTA Arad.

Corvinul Hunedoara își va afla adversara din primul tur preliminar al Europa League pe data de 18 iunie. Prima manșă a „dublei” este programată pentru data de 11 iulie, în timp ce a doua se va disputa pe 18 iulie.

Reclamă

Potrivit informațiilor oferite de liga2.ro, Desley Ubbink se va întoarce în România după doar un sezon petrecut în liga a 2-a din Olanda, la FC Emmen. Acesta a fost atras de faptul că echipa din Hunedoara va juca minim 4 meciuri în cupele europene, în sezonul viitor.

La plecarea din România, din vara anului trecut, Ubbnik a provocat un scandal monstru la UTA. Mijlocașul ofensiv a fost acuzat atunci de Mircea Rednic că a părăsit echipa doar pentru bani.

În cariera sa, jucătorul a mai fost legitimat la: BSC Roosendaal, Willem II, RKC, Taraz, Șahter Karakandy, AS Trencin, Podbeskidzie, UTA și Emmen. În momentul de față este cotat la suma de 550.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Așa cum a fost menționat anterior, Corvinul Hunedoara își va începe aventura europeană în turul 1 preliminar al UEFA Europa League. În cazul unei înfrângeri în această fază, echipa lui Florin Maxim va „pica” în turul 2 preliminar al UEFA Conference League.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
14:40

FCSB îşi află azi adversara din primul tur preliminar din Champions League! Tragerea la sorţi, LIVE TEXT, 15:00

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

13:53

Carlos Alcaraz, înainte de participarea alături de Rafael Nadal la Jocurile Olimpice 2024: „Este un moment unic pentru mine”

13:45

Al cincilea transfer al verii la Dinamo! „Câinii” au transferat un fundaş central de la Lecce

13:28

Dennis Man, aproape de transferul carierei! Cluburile uriaşe care-l urmăresc pe român la EURO 2024

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și